انعکاس اعتراضات کارگران نیشکر هفتتپه و فولاد اهواز در رسانههای بینالمللی
سایت «قبل از اخبار» و «فری ریپابلیک» آمریکا گزارشاتی از اعتصاب کارگران شرکت نیشکر هفتتپه و گروه ملی فولاد اهواز، به همراه چند عکس و ویدئو از این تظاهرات را در تاریخ ۸ آذر ۹۷ درج کردند.
قبل از اخبار با عنوان «اعترضات و اعتصابات بی پایان کارگران همزمان با دستگیری آنها» نوشت: «خیابانهای اهواز در استان خوزستان و هفت تپه در شهر باستانی شوش در ایران، شاهد اعتصابات شگفتانگیز و شجاعانه کارگرن نیشکر و کارگران فولاد اهواز بود. اعتصابات شجاعانه اخیر کارگران موجب شده که صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه رژیم، روز ۲۶ نوامبر به صحنه بیاید، تا کارگران را مورد ارعاب قرار دهد. او گفت «ما باید با کسانی که می خواهند نظم کشور را مختل کنند مقابله میکنیم کارگران نباید اجازه دهند که خواستههای آنها به عنوان دلیلی برای استفاده از دشمنان و ایجاد اختلال شود کارگران هرگز به خواستههای خود با آشفتگی، بحران و اقدامات مخالف نظم عمومی نمیرسند»
همزمان، نیروهای سرکوبگر رژیم تلاش کردند تا از ادامه اعتصاب و تظاهرات کارگران جلوگیری کنند، اما با وجود حضور شدید نیروهای امنیتی، و نیروهای ضدشورش و لباس شخصیها ، کارگران فولاد اعتصاب خود را برای سومین هفته ادامه دادند . کارگران در مقابل استانداری رژیم در اهواز جمع شدند و موانعی که توسط نیروهای سرکوبگر ایجاد شده بود را از جلوی راه خود برداشتند.
بنا به گزارش ایران نیوز وایر اسماعيل بخشي، که سخنگو، و نماینده كارگران نیشکر هفتتپه بود، در زندان مورد شکنجه قرار گرفت و از وضعیت او خبر جدیدی در دسترس نیست…»
فری ریپابلیک نیز در مورد اعتراضات این کارگران نوشت: «…اسماعیل بخشی همراه با ۱۸ کارگر دیگر روز ۱۸ نوامبر بعد از تظاهرات و راهپیمایی کارگران نیشکر هفتتپه دستگیر شد.
بنا بر سایر گزارشات صورت و سر وی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و چهره او کبود و متورم شده است. او همچنین از خونریزی داخلی در نتیجه شکنجه رنج میبرد و توسط نیروهای امنیتی به بیمارستان اهواز منتقل شده است. هیچ اطلاعی در مورد وضعیت فعلی او وجود ندارد.
بر اساس گزارش های دیگر، نیروهای امنیتی پس از حمله به خانه علی نجاتی، یکی از اعضای اتحادیه کارگران هفتتپه او را دستگیر کردند. نیروهای امنیتی مجوز دستگیری را نداشتند و هنگامی که علی نجاتی خواست حکم دستگیری خود را ببینند، او و خانوادهاش را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
علی نجاتی و پسرش پیمان نجاتی پس از آن دستگیر شدند. گزارشها حاکی از آن است که آقای نجاتی از یک بیماری قلبی رنج میبرد و هنگامی که دستگیر شد، حالش خوب نبود.
روز دوشنبه ریئس قوه قضاییه تهدید کرد که، کارگران باید اعتصاب خود را پایان دهند و این اعتراضات را فتنهبرانگیز نامید. او گفت: «خواستهها هرگز وقتی در فضای فتنه و بحران و اقداماتی که علیه نظم عمومی باشد مطرح شود، محقق نخواهند شد. اختلال در نظم عمومی غیرقابل قبول است»
در این اثنی ، اقشار مختلف مردم به خیابانها در شهرهای مختلف ایران تظاهرات کردند.
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد سبزوار
گروهی از بازنشستگان در روز سهشنبه روبروی وزارت کار رژیم تهران تظاهراتی را به راه انداختند. معترضان پلاکاردهایی در دست داشتند و از مردم میخواستند که به صفوف آنها بپیوندند
بازنشستگان شعار میدادند جای معلم زندان نیست.
«همه موسسات دولتی باید پاسخگو باشند که چرا بازنشستگان در فقر زندگی میکنند
مبارزه با فساد و اختلاس یکی از روشهای تضمین امنیت و بازسازی حقوق بازنشستگان است»
مطالب مارا در وبلاک انجمن نجات ایران ودر توئیتربنام @bahareazady دنبال کنید
پیش بسوی قیام سراسری ، ما بر اندازیم# شهرهای ایران اعتصاب # تظاهرات#
سرنگونی # اتحادوهمبستگی مرگ_بر_دیکتاتور
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر