مروری بر روزنامه های حکومتی چهارشنبه ۲۳آبان
در روزنامههای حکومتی امروز چهارشنبه ۲۳آبان، بیشترین مطالب به جدالهای باندی بر سر اظهارات ظریف در مورد وجود پولشویی گسترده در نظام آخوندی، دعوا بر سر رد یا قبول لوایح چهارگانه FATFو مذاکره کردن یا نکردن با آمریکا اختصاص یافته است. در کنار اینها برخی بحرانهای اجتماعیـاقتصادی هم دیده میشود.
در روزنامههای باند خامنهای حمله به ظریف و روکردن حجم پولشوییها در باند روحانی، مضمون اصلی مقالات است. اما در کنار آن اذعان به موقعیت کلی نظام هم دیده میشود:
وطن امروز نوشته است«اگر بخواهیم خیلی خلاصه حرف بزنیم باید بگوییم اکنون ایران در شرایطی است که گلویش محکم در اختیار دشمنانش قرار گرفته است و از سوی دیگر این دشمنان از ایران انتظار دارند هیچ تلاشی برای زنده ماندن و نفس کشیدن نکند». وطن امروز بعد از این مقدمه با اشاره به اظهارات ظریف نوشته است:« کسی که این محدودیتها را تأیید و مبارزه با آنها را تخطئه میکند یا بهنحوی سادهلوح است یا خائن!... ظریف که جام برجام را به خورد ملت داده است و برنامه راهبردی هستهیی کشور را با تقریباًً هیچ عوض کرده و فقط یک گشایش مقطعی محدود در زمینه فروش نفت فراهم کرده است، دوباره با فرافکنی رقبای خود را به پولشویی و انتفاع از آن متهم میکند؟».
کیهان خامنهای هم پولشوییها را متوجه باند خود روحانی کرده و نوشته است« ظریف بهجای بهانه جور کردن برای غرب و FATF میتواند رد مفاسد مالی پنهان را یکی پشت دیگری دنبال کند؛ ذرهبین هم نمیخواهد؛ مانند واردات غیرقانونی هزاران خودرو و نقش وزارت صنعت، اختلاس ۱۶هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان، ایجاد رانت ۱۵۰هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و سکه و خودرو و نقش مدیران ارشدی که به این مفاسد هنگفت دامن زدند. آیا نمیدانند رشوههای هنگفت در قراردادهای کرسنت و توتال و استات اویل را چه کسانی گرفتند و پولشوییهای عجیب و غریب در دانشگاه آزاد وقت و بهینهسازی مصرف سوخت انجام دادند و خرج انتخابات کردند؟ آقای ظریف با این دروغ، مرتکب خیانت شده و اگر راست هم میگفت، باز هم خیانت کرده و شریک جرم بود؛ چرا که قوه قضاییه و دستگاههای نظارتی دولت را برای برخورد، با خبر نکرده است».
رسالت در مطلبی به قلم مهدی محمدی نوشته است«اظهارنظر عصبی و عجولانه آقای ظریف درباره منتقدان «اف.ای.تی.اف» و «سی اف تی» و متهم کردن آنها به حمایت از پولشویی، نشاندهنده این است که نیت و هدف دولت از تصویب و اجرای لایحه «اف.ای.تی.اف» بهویژه تلاش برای نهایی کردن الحاق کنوانسیون «سی اف تی»، مسأله علنی نیست؛ در واقع حرفهای آقای ظریف ما را به شک میاندازد که نیت واقعی دولت، چیست؟... دولت روحانی و مشخصاً ظریف تعهداتی را به طرف خارجی دادهاند اما از اینکه نمیتوانند آنها را اجرایی کنند، عصبانی هستند».
رسالت نوشته است: « باید دید پشت سر آن دو خبرنگاری که با ظریف به گفتگو نشستهاند تا این مطالب موهن علیه دولت و دستگاه قضایی را بیرون بیاورند کیست؟ و چرا آنها در جنگ نرم علیه نظام به نیابت از رسانههای دشمن دستاندر کار تولید محتوایی هستند که مصرف خارجی دارد؟» و نتیجه گرفت است:« معلوم است این همه خلاف گویی برای دفاع از لایحهیی است که منافع و مصالح ملی را هدف گرفته است، همان منافع و مصالحی که در قبول یک سویه تعهدات در برجام برباد رفت».
روزنامهٔ جوان وابسته به سپاه پاسداران از منتفی شدن طرح افزایش حقوق کارگران خبر داده و نوشته است« نشست شورای عالی کار عصر روز گذشته به ریاست وزیر جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با حضور نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی برگزار میشود. جلسهیی که اگر چه با هدف جبران قدرت خرید کارگران برگزار شد، اما در نهایت خروجی خاصی به نفع اقشار کارگری نداشت».
جهان صنعت هم نوشته است« بهگفته رئیس اتاق بازرگانی تهران، رکود و بیکاری در حال گسترش است... وضعیت کنونی اقتصاد ایران بهنحوی است که گویی حلقه محاصره هر روز تنگتر میشود و رکود و بیکاری نیز در حال گسترش است».
مطالب مارا در وبلاک انجمن نجات ایران ودر توئیتربنام @bahareazady دنبال کنید
پیش بسوی قیام سراسری ، ما بر اندازیم# شهرهای ایران اعتصاب # تظاهرات#
سرنگونی # اتحادوهمبستگی مرگ_بر_دیکتاتور
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر