مروری بر روزنامه های حکومتی یکشنبه ۲۹مهرماه
روزنامههای حکومتی در روز یکشنبه ۲۹مهرماه، مهمترین عنوانها و مطالب خود را به FATF، دعوای باند روحانی با مجمع تشخیص مصلحت، و استعفای دو تن از وزرای دولت اختصاص دادهاند. همچنین دجالگری مذهبی بر سر اربعین با شعر و شعارهای دجالگرانه و توسعهطلبانه آخوندی بخش دیگری از تبلیغات روزنامههای حکومتی است که جایگزین سرمقالهها و مقالههای روزنامههای هر دو باند حاکم شده است. با این حال بحرانها و مخاصمات درونی رژیم در سایر عنوانها دیده میشوند.
آرمان: با تغییر از چماق به پیامک، تهدیدهای دلواپسان «مدرن» شده ست
آرمان: میرلوحی: نظامیها در اقتصاد دخالت نکنند
آفتاب یزد: چرا در قعر جدول شاخص آزادیهای اقتصادی هستیم
اقتصاد ملی: صنعت بی نصیب از نقدینگی و خروج ۸۰درصدی سرمایه ها
حمایت: رئیس سازمان زندانها: بیش از ۱۵۰هزار نفر از زندانیان متأهل هستند
سیاست روز: شادی برای تکرار تعهد بیتضمین جدید؟! / از تعلیق لیست سیاه اف.ای.تی.اف خوشحالی کنید!
عصر ایرانیان: غرب زدهها هستند که وجود بنبست در کشور را تبلیغ میکنند.
تشکیل جلسه در هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت آخوندها، برای بررسی لایحه پالرمو موجب عکسالعمل روزنامههای باند روحانی شده است.
آرمان در سرمقالهاش با عنوان «مجمع تشخیص مرجع قانون گذاری نیست» نوشته « مجمع تشخیص مصلحت نظام یک هیأت نظارت ۱۵نفره را تشکیل داده است مبنی بر اینکه همه مصوباتی که در مورد آن اعلام نظر میشود به این هیأت نظارت فرستاده میشود. این خلاف قانون اساسی است به این دلیل که مجمع تشخیص مصلحت نظام هیچ کار دیگری نمیتواند انجام دهد. فقط میتواند در صورت اختلاف بین شورای نگهبان و مجلس اعلام نظر کند».
جمهوری اسلامی هم بهنقل از حسام الدین آشنا مشاور روحانی با طعنه به محسن رضایی دبیر مجمع نوشته « برخی تمایل دارند مجمع تشخیص مصلحت نظام را -در غیاب رئیسش - در جایگاه مجلس سنا قرار دهند. عجله نکنید! این ابتکارها را بگذارید برای اصلاحیه قانون اساسی».
ادامه بازداشت اسدی دیپلمات تروریست رژیم در بلژیک موضوع حمله روزنامههای باند خامنهای به دولت روحانی است.
وطن امروز نوشته است« روز سهشنبه ۲۴مهرماه،... روحانی در این دیدار بدون اشاره به اقدام بلژیک برای بیحیثیت کردن ساختار سیاست خارجی ایران تأکید کرده است: «روابط ایران و بلژیک روابطی خوب و بسیار دیرینه است و هیچ مانعی در مسیر تقویت و توسعه این روابط نیست».
این روزنامه حکومتی در ادامه دعوا را به FATF کشانده و نوشته است«دولت حاضر نیست هیچ موضوعی به روابطش با اروپا خدشه وارد کند؛ برجام اروپایی، تصویب FATF و این روزها بحث داغ SPV (یا بستهٔ اروپایی). ظاهراً دولت تصمیم گرفته است به هر قیمتی مناسبات سیاسی و اقتصادی با اروپا را حفظ کند حتی اگر به قیمت بیحیثیت شدن جایگاه دیپلماتیک و تضییع و زندانی شدن دیپلماتهای ایرانی در اروپا باشد».
سیاست روز هم با اشاره به رد حق تحفظ رژیم در مورد مصادیق تروریسم توسط FATF نوشته است« از این تعلیق استقبال نمیشود چون علناً پیششرطها کارایی ندارد عدهیی بدون توجه به اینکه در برجام که تضمین داده بودند وعدههایشان عملی نشده است میگویند چرا شادی نمیکنید؟!».
کیهان خامنهای هم نوشته است« FATF در بیانیهیی از ایران خواسته تا ۹بند را در فرصت ۴ماه اجرایی کند. منتفی دانستن حق شرط ایران، اجرای خودتحریمی و الزامی بودن ارائه تراکنشهای بانکی کشور مان به FATF از جمله بندهای مذکور است».
روزنامههای باند ولیفقیه ارتجاع، خبر استعفای آخوندی را با حملات باندی همراه کردهاند:
جوان: رخصت به وزیری که خود گفت ۵سال بیثمر بودم
خراسان: وزیر ۶ساله با ژستی منتقدانه رفت - شریعتمداری با کارنامه پر حاشیه از صمت به «کار»میرود
عصر ایرانیان: استعفای اجباری آخوندی – اعتراف صریح وزیر مستعفی به ناکارآمدی خود
کیهان: خطاب به رئیس جمهور، پس از ۵سال خسارت، آخوند: نمیتوانم با دولت شما کار کنم!
روزنامههای همسو با روحانی هم در رویکردی متناقض هم به آخوندی حمله کردهاند و هم دفاع.
آرمان بهنقل از علی خرم وزیر راه دولت آخوند خاتمی در مورد بحران مدیریت در نظام و قحط الرجالی از جمله نوشته است« فردی که مسئولیتهای بزرگ را برعهده میگیرد، یکی اینکه فرد استراتژیستی باشد. دوم اینکه، چهار عمل اصلی یعنی ضرب، تقسیم، جمع و منها را بلد باشد. پیتر دراکر پدر علم مدیریت گفته است که فرد باید توانایی یادگیری چهار عمل اصلی گفته شده را داشته باشد. نکته اصلی این است که تعداد این افراد دارای ویژگیهای گفته شده در کشور بسیار کم است». و در مورد ناکارآمدی آخوندی نوشته است« آخوندی روی گنج طلا نشسته بود و پروژههای آن روی زمین مانده بود».
مطالب مارا در وبلاک انجمن نجات ایران ودر توئیتربنام @bahareazady دنبال کنید
پیش بسوی قیام سراسری ، ما بر اندازیم# شهرهای ایران اعتصاب # تظاهرات#
سرنگونی # اتحادوهمبستگی مرگ_بر_دیکتاتور #IranRegimeChange
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر