هراس حاکمان از قیامکنندگان
حکومتگران از قیام مردم ایران وحشتزده شدهاند؛ وضعیتی که برای آگاهان ماههای آخر رژیم شاه را یادآوری میکند.
قیام ایران هراس را در دل حکومتگران انداخته است، آنها در شعارهای «مرگ بر خامنهای»، «اصلاحطلب اصولگرا دیگه تمومه ماجرا»، پایان خود را میبینند.
۶۰ دفتر
خبرگزاریهای نظام مقدس! نوشتند که غیاثالدین طه محمدی، در «نماز جمعه» همدان با اشاره به خشم مردم از تمامیت نظام گفت: در جریان قیام «حدود ۶۰دفتر امام جمعه مورد هجوم قرار گرفت».
علت این امر پوشیده نیست زیرا در شهرهای ایران، سرنخ بسیاری از جنایات، دزدیها و ... از جمله در دست «امامان جمعه» و دفاتر آنهاست؛ اینان نمایندگان خامنهای در شهرهای مختلف محسوب میشوند.
علت این امر پوشیده نیست زیرا در شهرهای ایران، سرنخ بسیاری از جنایات، دزدیها و ... از جمله در دست «امامان جمعه» و دفاتر آنهاست؛ اینان نمایندگان خامنهای در شهرهای مختلف محسوب میشوند.
بیگناهی آقا!
در همدان سخنران قبل از خطبهها، کوشید که در زیر ضرب قیام دامن خامنهای را پاک نگه دارد! او گفت: «چرا همه مشکلات کشور را از چشم رهبر انقلاب میبینید، اختیارات ولیفقیه در چارچوب قانون است و او نمیتواند خارج از قانون در کار ارگانها و مسئولان دیگر دخالت کند. رهبری انقلاب با مدیریت کشور فرق میکند و معنای ولایت مطلقه فقیه این نیست که هر کاری میتواند بکند، او مقید به قانون است!».
۴۰ «نماینده»
وحشت البته تنها محدود به نمایندگان خلیفه و نمایشهای جمعه نمیشود. روز ۲۷ دی، ۴۰ «نماینده مجلس» در نامهای به روحانی و لاریجانی نوشتند: «بهمنظور جلوگیری از شدت یافتن ریشههای نارضایتی دستگیریهای متعدد از سوی نیروهای امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی، ضمن تشکر از زحمات همه عزیزان به نظر میرسد تداوم نگهداری و طولانی شدن زمان بازداشت آنان بهویژه دانشجویان و علیالخصوص دانشجویان دختر بازداشتی مسائل و مشکلات متعددی را در پی خواهد داشت» و «اگر این مسائل مورد تجزیه، تحلیل و کالبدشکافی دقیق قرار نگیرد، مصالح و منافع ملی کشور دچار ضرر و زیان خواهد شد».
بههم ریختگی
بههم ریختگی در «مجلس» نظام ولایت فقیه، یادآور صحنههاییست که در روزهای پایانی شاه در «مجلس» او شاهد بودیم. محمد عزیزی، یک عضو «مجلس»، در روز ۲۶دی خطاب به رئیس «مجلس» گفت: «پول مردم به یغما رفته بابا قبول کنیم این را، مردم گرفتارند، مردم بیچارهاند، به کجا رساندیم، مردم آمدند اعتراض کردن به گرانیها اعتراض شد، همه آمدیم گفتیم صداتون را شنیدیم، مقامات گفتن، وزرا گفتن، نمایندگان مجلس گفتن آقا صدای مردم را شنیدیم، همه گفتیم گرانی است، دولت گفت، گرانی است، مجلس گفت گرانی است، اینکه شد فقط گفتار درمانی، چه کسی پاسخگو هست، چه کسی باید پیگیری کند».
در توئیتر با نام @ bahareazady مطالب مارا دنبال کنید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر