۱۳۹۶ اردیبهشت ۱۱, دوشنبه

دست رو کنی متقابل! +فیلمی از سابقه قالیباف



منبع :آژانس ایران خبر 
دست رو کنی متقابل! +فیلمی از سابقه قالیباف
راه رفتن روی اعصاب فقرا و تهیدستان». (سرمقاله ابتکار- ۱۱ اردیبهشت ۹۶)، این از جمله حملات امروز رسانه‌های جناح روحانی به رقیب است. متقابلاً «تبدیل دروازه واردات به اتوبان» هم از جمله هشدارهای روزنامه‌های جناح خامنه‌ای به روحانی است. این دست روکنی متقابل بعد از مناظره روز جمعه بالاتر گرفته است. مثلاً روزنامه ابتکار در سرمقاله امروز۱۱ اریبهشت نوشته است: «کاش از سوی مدیریت سیاسی جامعه راهی پیدا می‌شد که کاندیداها جامعه را به سوی پرتگاهها نکشانند».
ظاهراً این هشدار، جوابی به حرفهای روز ۱۰اردیبهشت ۹۶ قالیباف است که در تلویزیون گفت: «افرادی در جامعه پیدا می‌شوند که این افراد با قانون‌شکنی یا با استفاده از خلا‌های قانونی و بعضاً با یک رانت یا اطلاعات خاصی که اینها به دست می‌آورند یک فرصت بزرگی را درست می‌کنند بدون این‌که زحمت بکشند بدون این‌که کاری بکنند، منفعتهای بسیار زیادی را می‌برند».
در یک نمونه دیگر کیهان روز یازدهم اردیبهشت ۹۶ بار دیگر موضوع حقوقهای نجومی و رانت خواران را مطرح کرده و در مطلبی تحت عنوان «کدام نامزد شایسته‌تر است، نوشته: «اگر قرارشد مثلاً با سفارش فلان عنصر متنفّذ در دولت، مدیران ویژه‌خوار در بانک ملت و تجارت و رفاه کارگران و… منصوب شوند – و حقوق و پاداش‌های ۳۰ تا ۷۳۴ میلیون تومانی بگیرند- معلوم است که این قبیل افراد چگونه مدیریت می‌کنند و یک قلم خروجی آنها می‌شود بالغ بر ۵هزار میلیارد تومان زیان سهامداران دو بانک در بورس طی سال گذشته؛ یا ۱۱هزار میلیارد تومان غارت امانت معلمان در صندوق ذخیره فرهنگیان! این خیانتها را نمی‌شود با افزایش حقوق ناگهانی و شب انتخاباتی مستمری ‌بگیران و کارگران و فرهنگیان جبران کرد».
همچنین میرسلیم از مؤتلفه در جنگ انتخابات گفت:
«اصل بیت المال در دست قوه مجریه است. سالی هشتصد هزار نهصد هزار میلیارد تومان. برای امسال بیش از هزار هزار میلیارد تومان… .. قوه مجریه باید آماده باشد که خود اولاً پیشگیرانه برخورد کند با مفاسد که تا حالا هیچ‌کدام از مسئولان قوه مجریه، چنین اراده‌یی را از خودشان نشان نداده‌اند.
یکی دیگر می‌گوید: «الان تهدید درونی شدید داریم. یعنی خاکمون آبهای زیر زمینی مون آبهای سطحی مون جنگلمون. در حقیقت ایران داره به سمت یک جنگل سترون پیش میره. و آلوده. … این مثل یک سرطانی است که به جان ایران افتاده باشه. و خاموشه. و موقعی بیدار میشه که خیلی چیزها از دست رفته باشه. بنابراین بحث بحث بحرانه. بحث تهدیده… .. من معتقدم برنامه ششم که یک مجموعه از آمالها و آرزهاست و انجام هم نخواهد شد، برنامه ششم فقط مختص بحث این بیماری داخلی ایران بود».
مطالب مارا در توئیتر @bahareazady دنبال کنید 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر