۱۳۹۶ خرداد ۶, شنبه

پایان 18 روز اعتصاب غذا زندانی سیاسی سنی ، سید قاسم آبسته،



پایان ۱۸ روز اعتصاب غذا زندانی سیاسی سنی ، سید قاسم آبسته،


پایان ۱۸ روز اعتصاب غذا زندانی سیاسی سنی ، سید قاسم آبسته،
 سید قاسم آبسته، زندانی  سیاسی سنی مذهب محبوس در زندان رجایی شهر کرج که در پی عدم رسیدگی پزشکی به وضعیتش، از ۱۸ روز پیش دست به اعتصاب غذای اعتراضی زده بود سرانجام روز گذشته با وعده مساعد مسئولین مبنی بر رسیدگی به مطالباتش به اعتصاب غذای خود پایان داد.
به گزارش  فعالان حقوق بشر در ایران، سید قاسم آبسته زندانی سنی مذهب محبوس در زندان رجایی شهر کرج پس از۱۸ روز اعتصاب غذا روز گذشته به این اعتصاب پایان دادآقای آبسته از ۱۷ اردیبهشت ماه سال جاری در اعتراض به عدم رسیدگی پزشکی دست به اعتصاب غذا زده بود.
یشتر یک منبع مطلع در مورد دلایل این اعتصاب و آخرین وضعیت آقای آبسته گفت که “از مدتی قبل یک غده در کنار لوزه‌های این زندانی پدیدار شده که حتی تنفس را نیز برایش دشوار نموده است. بر اساس تشخیص پزشکان این عارضه خطرناک بوده و ابتدا بایستی با اعزام به بیمارستان از غده نمونه‌برداری شود و بعد به عمل جراحی برای برداشتن آن نیاز دارد.”
مسئولین زندان رجایی شهر کرج از اعزام این زندانی به دلایل واهی سرباز می زدند و محرومیت غیرقانونی مورد اشاره پس از اعتراض آقای آبسته و تداوم بی توجهی مسئولین وی را به اعتصاب غذا ناچار کرد.
آقای آبسته در مدت اعتصاب غذای خود بیش از ۹ کیلوگرم از وزن خود را از دست داده است.
مسئولان زندان روز گذشته با این زندانی ملاقات کردند و به او وعده رسیدگی پزشکی که پیش تر بهداری زندان مطالبه کرده بود دادند. آقای آبسته با محقق شدن خواسته اش روز گذشته به اعتصاب غذای خود پس از ۱۸ روز پایان دادوی پیش تر نیز محرومیت از درمان پزشکی را در سال ۱۳۹۳، در رابطه با بیماریهای کلیوی که در زندان به آن دچار شده بود تجربه کرده است.
لازم به ذکر است که سید قاسم آبسته متأهل و دارای دو فرزند است، در بهمن ماه ۱۳۸۸ بازداشت و به سلول‌های انفرادی اداره اطلاعات ارومیه منتقل شد. او هشت ماه را در این بازداشت‌گاه در سلول انفرادی به سر برد و سپس به زندان اوین منتقل و مدت شش ماه نیز در این زندان در سلول‌های انفرادی بند ۲۴۰ و ۲۰۹ اوین بود. پس از ۱۴ ماه بلاتکلیفی در سلول‌های انفرادی اداره اطلاعات ارومیه و تهران و تحمل فشارهای شدید جسمی و روحی نخست به بند ۳۵۰ زندان اوین و پس از ۲۰ روز در تاریخ ۲۵ فروردین ۱۳۹۱ به زندان رجایی شهر کرج منتقل شد. وی با اتهاماتی از قبیل “محاربه از طریق هواداری از گروه‌های سلفی” روبرو شده است، اتهامی که خود این زندانی آن را رد می کند و بر بی اساس بودن آن تاکید داردآقای آبسته در خردادماه سال ۱۳۹۵، توسط قاضی مقیسه به اعدام محکوم شد با اینحال دستگاه قضایی از نقض حکم بدوی و ارجاع آن به شعبه هم ارز خبر داده است. در حال حاضر آقای آبسته بیش از ۷ سال است که بلاتکلیف در زندان رجایی شهر زندانی است.


مطالب مارا  در وبلاک   های انجمن نجات  ایران وخط سرخ مقاومت 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر