۱۳۹۴ آذر ۱۴, شنبه

آفتابکاران،5،دسامبر،2015 : لیبراسیون:به آمانو باید درود فرستاد که که جرأت کرد فتوای دروغ خامنه ای را افشا کند



لیبراسیون- 4دسامبر2015
«ايران به راستي بمب مي‌خواست»
بلز گوبلن، فرستاده ويژه ليبراسيون به وين در گزارشي نوشت: آژانس بين‌المللي انرژي اتمي كه در وين مستقر است و بعضا آن را «ژاندارم اتمي» توصيف مي‌كنند، بي اعتبار نخواهد بود. با غافل‌گير كردن زياد تمام ناظران، گزارش محرمانه خود را نوشت و طي آن گفته است كه ملاهاي ايران، با وجود انكارهاي اغراق آميز، روي بمب اتمي كار كرده است، و اين حداقل تا سال 2003 بوده است. اين گزارش كه روز چهارشنبه منتشر شد ليبراسيون توانست به يك كپي از اين سند دست يابد. با قرائت آن، مي‌توان از پيروزي اخلاقي واقعيت خوشحال بود، آنهم بعد از سيزده سال، رويايي بي سابقه غير قابل تحمل يك سازمان قابل احترام ملل متحد و يك حكومت متقلب. چرا كه تحقيقگران رژيم ايران، امضاء كننده تمام معاهدات ممكن و قابل تصور، جامعه جهاني را فريب دادند. و بايد به شجاعت فروتنانه رئيس ژاپني آژانس، يوكيا آمانو درود فرستاد كه از بلندي دفترش در دانوب وين، جرأت كرد به آرامي با توصيفي كه دست كمي از دروغگو ناميدن ندارد، رهبر معظم رژيم ايران را تحقير كند. كسي كه طي سالها با به استهزا گرفتن مشروعيت مذهبي، مدعي بود كه خواستار «بمب شيعي» نيست و آن را «حرام» (غيرقانوني) مي‌دانست. لذا آفرين به اين قضاوت.
با اين همه، پيروزي با كمي سس ترش بهم زده شده است. البته كه ايرانيها خواستار بمب بودند. اما خواستن، توانستن نيست

ایران مشخصا بدنبال دستیابی به بمب اتمی بوده است
لوموند- 4دسامبر2015 -ص۴
به گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی، تهران پیش از سال 2003 تلاش کرده بوده بمب اتمی تولید کند.
«آژانس بین المللی انرژی اتمی (AIEA) پس از یک رشته تحقیقات چندین ساله پیرامون «بعد احتمالی نظامی» برنامه اتمی ایران (Possible Military Dimension/PMD)، در گزارشی تآیید میکند که تهران پیش از سال 2003 اقدامات و عملیاتی جهت دستیابی به سلاح اتمی بعمل آورده بوده است. این گزارش که بخشهایی از آن روز چهارشنبه 2 دسامبر فاش شد، بخشی از توافق امضا شده در روز 14 ژوئیه در وین راجع به برچیدن قسمتهایی از برنامه اتمی تهران است.
به گزارش آژانس، «یک رشته فعالیتها در ارتباط با تولید یک وسیله انفجاری اتمی پیش از پایان سال 2003 در کادر تلاشهای هماهنگ شده بعمل آمده است» اما هیچ نشانه «معتبری» دال بر ادامه این گونه فعالیتها از سال 2009 دردست نیست ...

گزارش آژانس خلاف تأکیدهای مکرر سران ایران در این مورد است که هیچگاه قصد مجهز شدن به سلاح اتمی را نداشته و این برنامه که در سال 2003 کشف شد، تنها اهداف غیرنظامی داشته است. تهران منظما به یک فتوای خامنه ای، اشاره میکند که توسل به بمب اتمی را حرام اعلام کرده است. (که دروغ خامنه ای به این طریق افشا شد، در علن میگوید حرام است ولی تمام سرمایه مردم ایران را پای بدست آوردن آن میریزد – مترجم)
اجرای توافق نامه وین به خطر میافتد
گزارش مزبور قرار است روز 15 دسامبر از سوی شورای حکام آژانس وین مورد بررسی قرار گیرد تا نهاد مزبور درباره ضرورت یا عدم ضرورت ادامه تحقیقات در این حوزه تصمیم بگیرد. مخالفان توافق نامه وین ممکن است از روشنی و صراحت غیر منتظره نتیجه گیریهای گزارش مزبور جهت طرح درخواست تحقیقات بیشتر استفاده کنند. ایالات متحده، که مایل است توافق نامه مزبور هر چه سریعتر قوت اجرایی بیابد، در ماه اکتبر اعلام کرده بود که نتیجه گیریهای آژانس پیرامون وجه «پی.ام.دی» برنامه اتمی، مانعی در راه لغو تحریمهای وعده داده شده به تهران در ازای محدود ساختن توان اتمی آن، ایجاد نخواهد کرد. یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه از اینکه «ایران با ارائه پاسخ به پرسشهای آژانس به تعهدات خود عمل میکند»، ابراز خشنودی کرد.

علی شمخانی، یک مسئول بلند پایه ایرانی، در اواخر نوامبر هشدار داده بود که چنانچه آژانس وین پرونده «پ.ام.دی» را تا 15 دسامبر رسما نبندد، جمهوری اسلامی از اجرای توافق نامه وین خودداری خواهد کرد و از جمله تهدید کرده بود رآکتور آب سنگین اراک را خنثی سازی نکرده، از ارسال بخش اعظم ذخیره اورانیوم غنی شده خود به خارج خودداری خواهد کرد. قرار است آژانس اتمی طی هفته ها یا ماههای آینده گزارش دیگری راجع به نحوه عمل ایران به تعهدات مقدماتی خود انتشار دهد تا نخستین تحریمها لغو گردد. تهران امیدوار است این لغو شدن از ماه ژانویه آغاز گردد، اما به پایان رسیدن کل پروسه مقدماتی پیش از تاریخ مزبور، بعید به نظر میرسد.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر