۱۳۹۷ آذر ۳۰, جمعه

اخراج سفیرنظام ایران از آلبانی؛ شکستی دیگر برای سیاست ترور



اخراج سفیرنظام ایران از آلبانی؛ شکستی دیگر برای سیاست ترور


اخراج سفیر نظام ایران از آلبانی، به جیب قیام ایران می‌ریزد؛ آنها که در خیابان‌های ایران رودرروی پاسداران ایستاده‌اند پیش از آنکه فروپاشی نظام را در کف خیابان‌ها ببینند، پس رانده شدنش را از صحنه‌ی بین‌المللی به چشم مشاهده می‌کنند.
ادی راما نخست وزیر آلبانی 
خبر کوتاه بود؛ اخراج شد
چهارشنبه شب ۲۸ آذر وزارت اروپا و امورخارجه آلبانی اعلام کرد که دو دیپلمات خلافت اسلامی! را اخراج کرده است. تصمیمی که بنا به تصریح همین وزارت خانه در مشورت با کشورهای متحد آلبانی، گرفته شده بود.
این دو دیپلمات به دلایل امنیتی اخراج شدند زیرا به گفته آلبانی اعمال آنها استاتوی دیپلماتیک‌شان را نقض می‌کرد.
جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا در توئیتی از هویت دیپلمات‌ها پرده‌برداری کرد. او نوشت: «ادی راما، نخست وزیر آلبانی، سفیر ایران را بیرون کرد؛ و او به این ترتیب به رهبران ایران این پیغام را می‌دهد که پشتیبانی‌شان از تروریسم تحمل نخواهد شد. ما در کنار نخست وزیر راما و مردم آلبانی می‌ایستیم همچنان که آنها در برابر رفتار بی‌پروای ایران در اروپا و سراسر جهان ایستاده‌اند.» [توئیتر جان بولتون ۱۹ دسامبر ۲۰۱۸]
در پی جان بولتن، مایک پومپئو؛ وزیر خارجه آمریکا در توئیتی نوشت: «اخراج دو مامور ایران توسط نخست وزیر ادی راما را ستایش می‌کنم. آنها کسانی بودند که حملات تروریستی را در آلبانی طراحی کردند. اتحادیه اروپا تنها ظرف امسال سه طرح تروریستی ایران را خنثی کرده است. جهان باید در کنار یکدیگر برای تحریم رژیم ایران بایستد تا رفتار ویرانگرش را تغییر بدهد.» [توئیتر مایک پومپئو ۲۰ دسامبر ۲۰۱۸]
اما سپس نامه‌ی ترامپ به ادی راما روز پنجشنبه ۲۰ دسامبر در صفحه فیسبوک سفارت آمریکا در تیرانا منتشر شد. نکته جالب توجه در این نامه تاریخ درج شده در بالای آن بود که ۱۴ دسامبر ۲۰۱۸ را نشان می‌داد و حکایت از آن داشت که اخراج سفیر خلافت اسلامی! و یک دیپلمات دیگر آن از آلبانی در همان تاریخ یا پیش از آن صورت گرفته است.

ترامپ در این نامه خطاب به ادی راما نوشت: «با تشکر از تلاشهای استوار شما برای ایستادن در مقابل رژیم ایران به‌منظور مقابله با فعالیتها و تلاشهای بی‌ثبات کننده‌اش جهت ساکت کردن مخالفان در سراسر جهان. رهبریی که شما در اخراج سفیر ایران در کشورتان نشان داده‌اید نمونه‌ای از تلاشهای مشترک ما علیه دولت ایران است و به این رژیم نشان می‌دهد که فعالیتهای تروریستی‌اش در اروپا و سراسر جهان عواقب وخیمی خواهد داشت.
آلبانی همیشه یک دوست بزرگ برای ایالات متحده بوده و من به‌دنبال رشد شراکتمان در مقابله با وقایع مهم که هر دو کشور با آن روبه‌رو هستند می‌باشم.» [مجاهدین ۲۹ آذر ۹۷]
پل‌ها فرو می‌ریزد
اخراج سفیر نظام ایران از آلبانی ضربه‌ای سنگین برای خامنه‌ای محسوب می‌شود. دیپلمات‌های نظام مقدس! در کمتر از یکسال گذشته برای بارها در اروپا به دام افتاده‌اند. هم‌اکنون دبیر سوم سفارت نظام در اتریش در بازداشت در بلژیک به سر می‌برد؛ او به دنبال شکست طراحی تروریستی‌اش علیه گردهمایی مجاهدین در تیرماه گذشته در پاریس، در خاک آلمان دستگیر شده بود.
با وجود آنکه تاریخ نامه رئیس جمهور آمریکا به نخست وزیر آلبانی حکایت از آن دارد که سفیر نظام ایران دست‌کم ۵ روز پیش از انتشار خبر آن توسط دولت آلبانی اخراج شده بود؛ اما وزارت خارجه نظام در این مدت سکوت کرده بود.
انتشار خبر اخراج سفیر نظام در آلبانی به همراه حمایت بلافاصله ارشد‌ترین مقامات آمریکا، نظام را به این نتیجه رساند که رودررویی آلبانی با خلافت اسلامی! از پشتوانه بین‌المللی لازم برخوردار است، در نتیجه در اتخاذ هر قدم برای واکنش به وضعیت پیش آمده باید تمام حساب‌ها را بکند.
قاسمی در برابر این ضربه سنگین به خلافت اسلامی! تنها به «نکوهش» آن پرداخت و البته تاکید کرد که این اقدام «با همکاری برخی گروههای تروریستی ضد ایرانی» اجرا شده است. این البته تنها باری نبود که قاسمی با فحاشی به سازمان مجاهدین خلق ایران اشاره کرد.
قاسمی در ادامه این موضع‌گیری با اشاره غیرمستقیم به حضور جان بولتون در گردهمایی‌های سازمان مجاهدین در سال‌های گذشته و البته با فحاشی نسبت به او، اخراج سفیر نظام از آلبانی را همچنین به «تلاش‌های» او نسبت داد؛ قاسمی استقبال مقامات ارشد آمریکا از اقدام دولت آلبانی را «گواهی بر» «تلاش های مذبوحانه افراد غیر حرفه‌ای و مزد بگیر گروههای تروریستی طی سالیان اخیر» دانست. [صراط ۲۹ آذر ۹۷]
پس از خروج آمریکا از برجام، اروپا کماکان با حمایت از آن، خواستار سیاست مماشات با خلافت اسلامی! بود؛ اما آنچه در عمل اتفاق افتاد فراتر از تصمیم رهبران قدرت‌های اصلی اروپا بود. در زمینه‌ی اقتصادی؛ شرکت‌های اروپایی حاضر به پیروی از سیاستمداران نشدند و یک‌به‌یک خاک ایران را ترک کردند. در عرصه سیاسی نیز؛ سیاست مبتنی بر تروریسم نظام ایران در ماه‌های گذشته بارها در اروپا به دام افتاده است؛ از اخراج دیپلمات‌های نظام در هلند تا دستگیری اسدالله اسدی در آلمان و اینک هم اخراج سفیر نظام از آلبانی همه دلایلی بر فرو ریختن پل‌های ارتباطی نظام ایران با اروپاست.
آلترناتیو
شاید کسانی که اوضاع را تنها با اتکا به تحولات جهانی و سیاست‌های قدرت‌های بزرگ تحلیل می‌کنند نتوانند به توضیح دلایل استفاده نظام ایران از تروریسم در خاک اروپا آنهم در شرایطی که به خاطر نیاز به اروپا باید آرامش صحنه را حفظ کند، بپردازند. اما هیچکس بهتر از گردانندگان نظام ایران نمی‌تواند دلیل این تحرکات را توضیح دهد.
حسن روحانی در روزهایی که در ابتدای تابستان، تهران به بزرگترین شهر شورشی جهان تبدیل شده بود گفت: «اگر فشار خارجی با فشار داخلی توأم بشه اونوقت دیگه خطر نیست، فشار نیست، مهلك است؛ می‌توانه ضربه سنگین بر» نظام «وارد كنه». او در همان سخنرانی که به تاریخ ۶ تیر ایراد کرد افزود: «اگر مشكل ما و فشار ما فقط خارجی باشه» «حتما ما موفق می‌شویم». اما او پیشتر جواب خود را داده بود زیرا مشکل، خارجی نیست. [حسن روحانی از چه کسی می‌ترسد؛ مردم ایران یا آمریکا؟]
در نیمه مرداد نیز حسن روحانی در یک مصاحبه تلویزیونی تاکید کرد که سخت شدن مواضع آمریکا علیه نظام ایران تنها پس از آغاز قیام ایران در دی ۹۶ بود. [مصاحبه تلویزیونی روحانی و موقعیت واقعی «منفورترین گروهک در تاریخ ایران»]
پس واضح است که چرا نظام ایران به دنبال عملیات ترویستی در خاک اروپاست؛ زیرا بدون وارد کردن ضربه کیفی بر آلترناتیو، خلافت اسلامی! راه برون رفت از بحران را ندارد.
با این همه نباید از یاد برد که هر شکست سیاست تروریسم در اروپا پیشروی مضاعفی‌ست که در جیب قیام در داخل کشور ریخته می‌شود. آنها که در خیابان‌های ایران رودرروی پاسداران ایستاده‌اند پیش از آنکه فروپاشی نظام را در کف خیابان‌ها ببینند، پس رانده شدنش را از صحنه‌ی بین‌المللی به چشم مشاهده می‌کنند.


مطالب   مارا در وبلاک انجمن نجات ایران    ودر توئیتربنام @bahareazady   دنبال کنید
پیش بسوی قیام  سراسری ، ما بر اندازیم#   شهرهای ایران   اعتصاب # تظاهرات
سرنگونی #  اتحادوهمبستگی     مرگ_بر_دیکتاتور   

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر