مروری بر رسانههای حکومتی – سهشنبه ۱۶بهمن۹۷
روزنامههای حکومتی در روز سهشنبه ۱۶بهمن، مهمترین عنوانهای خود را به بحران روز رژیم یعنی اینستکس اختصاص دادهاند. روزنامههای باند ولیفقیه اما در تتیرهای صفحه اولشان اغلب دود و دم عفو زندانیان را در اظهارات آخوند آملی بزرگنمایی کردهاند و تنها چند روزنامه فرعی مخالفتش با اینستکس را در صفحه اول انعکاس دادهاند. اما در مقالات و سرمقالهها حملاتشان را به دولت روحانی و بستهٔ جدید اتحادیه اروپا ادامه دادهاند. روزنامههای باند روحانی و شرکا هم اغلب صفحات خود را با خاطرات چهل سالگی نظام پر کرده و فقط برخی از آنها پاسخ باند رقیب را دادهاند. برجام و FATF هم سوژه حملات روزنامههای باند خامنهای به رقیب هستند. برخی از بحرانهای اجتماعی و منطقهیی رژیم هم در کنار این موضوعات دیده میشوند.
حملات روزنامههای باند خامنهای در مورد اینستکس علاوه بر وجه جنگ باندی، بنبست نظام را نیز نشان میدهند.
جوان نوشته است: « کشورهای اروپاییها روی شرط ایران شرط گذاشته و با طرح درخواستهای جدید در قالب INSTEX، ایجاب طرف ایرانی را ملغی و یک ایجاب جدید را به وجود آوردهاند».
کیهان خامنهای در حالی که نظام آخوندی را ملت ایران نامیده نوشته است:« اینکه بعد از حدود ۹ماه وقتکشی و بیعملی، اروپا به جای اجرای تعهدات برجامی خود در مقابله با تحریمهای نفتی و بانکی و مالی آمریکا، سیاست «مبادله پول نفت دیگر کشورها با غذا و دارو»! را اجرا کند، چیزی جز توهین و تحقیر مردم ایران نیست»، کیهان در ادامه افزوده است: « اجرای این کانال مالی به زمانی نامعلوم در آینده حواله داده شده است و مقامات و رسانههای اروپایی با بیمسئولیتی اعلام کردهاند که اجرای کانال مالی INSTEX زمانبر است. با این حال در بیانیه سه کشور اروپایی با لحنی گستاخانه و طلبکارانه تأکید شده است که ایران باید دستورات FATF از جمله تصویب لوایح پالرمو و CFT را در اسرع وقت انجام دهد!».
ایران ارگان دولت روحانی به حملات دلواپسان پاسخ داده و از جمله نوشته است: « مواضع معطوف به برجام و اینستکس باید ناظر به آینده و پاسخ به چند سؤال صریح و روشن باشد. مهمترین سؤال اما آن است که در مواجهه با آنچه بدعهدی آمریکا و تعلل اروپا خوانده میشود چه باید کرد؟» و افزوده است:«. سؤال دیگر آن که تصمیمگیری در این باره برعهده کیست و چه نهادی باید آن را اعلام کند؟ دولت، مجلس، شورای عالی امنیت ملی، هیأت نظارت بر برجام یا رهبر معظم انقلاب؟».
ایران در مطلب دیگری بر ضرورت تمکین به اینستکس به امید گشایشی در آینده تأکید کرده و از جمله نوشته است:«کانال ویژه مالی ایران و اروپا بعد از ماهها در حالی از سوی کشورهای اروپایی طرف توافق هستهیی نهایی و ثبت شده است که در واقع هدف مقابله با تحریمهای آمریکا را دنبال میکند. این سازو کار نهادی نوپاست که بیتردید برای اجرای مؤثر آن نیازمند گذر زمان است» این روزنامه سپس افزوده: «در داخل ایران برخی در ابتدای این مسیر همچنان بر طبل مخالفت میکوبند و این کانال مالی را هیچ میانگارند. یعنی همان کسانی که برجام را بدون دستاورد میدانستند...».
فساد موضوع دلواپسی و حمله روزنامههای باند ولیفقیه به باند رقیب است.
سیاست روز به نقل از احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشته است:« نه حمله نظامی این حکومت را ساقط میکند نه کودتا و نه انقلاب مخملی؛ اما وقتی فساد سیستماتیک و و شبکهیی وجود دارد که همچون موریانه دارد پایههای نظام را میخورد چه حاجت به توطئه خارجی است؟».
کیهان نوشته است:« همگان اذعان دارند که گرانی بیداد میکند، نرخ تورم بالا رفته است، قیمت اجناس افزایش مییابد، گوشت گران شده و سفرههای مردم... خالی است ولی مسئول وضعیت کنونی کیست؟!
رئیسجمهور بهعنوان رئیس قوه مجریه و رئیس هیئت دولت و دولتمردان بیشک مسئول وضعیت کنونی هستند... امروز نه تنها چرخ سانتریفیوژها نمیچرخد بلکه چرخ گوشتها هم نمیچرخد!».
بحران بیکاری موضوع مقالهیی در مردمسالاری است که از جمله نوشته است: « آمارها از بین دانشآموختگان دانشگاهی حاکی از این است که ۷۵درصد بیکاران فارغالتحصیل دانشگاهی هستند؛ آماری تکاندهنده و عجیب!... بر اساس گفته محمد حسین امید، معاون وزیر علوم بدانیم که هر ساله ۳۰هزار دانش آموخته مقطع دکترا به بیکاران کشور افزوده میشود».
انزوای رژیم هم موضوع مقالهٔ دیگری در مردمسالاری است با عنوان«مسکو متحد تهران نیست» که از جمله نوشته: «اسم رمز شدت گرفتن اختلافات ایران و روسیه در صحنه سوریه افزایش حملات اسراییل در مدت اخیر به مواضع ایرانی در سوریه است».
پیش بسوی قیام سراسری ، ما بر اندازیم# کانونهای شورشی در شهرهای ایران #
اعتصاب واعتراض و تظاهرات# سرنگونی رژیم # اتحادوهمبستگی
مرگ_بر_دیکتاتور #IranRegimeChange
اعتصاب واعتراض و تظاهرات# سرنگونی رژیم # اتحادوهمبستگی
مرگ_بر_دیکتاتور #IranRegimeChange
مطالب ما را در وبلاک انجمن نجات ایران
ودر توئیتر @bahareazady دنبال کنید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر