۱۳۹۷ بهمن ۱۷, چهارشنبه

مروری بر رسانه‌های حکومتی – چهارشنبه ۱۷بهمن۹۷




مروری بر رسانه‌های حکومتی – چهارشنبه ۱۷بهمن۹۷

در روزنامه‌های حکومتی در روز چهارشنبه ۱۷بهمن ماه موضوع مشترک ابراز نگرانی از اطلاعیه جمع‌بندی شورای اروپا است.
در کنار آن حملات باندی در مورد اینس‌تکس به باند روحانی همراه با ابراز نگرانی از موقعیت رژیم دیده می‌شود.
حملات باندی به زنگنه وزیر نفت و ابراز یاس زنگنه از امکان فروش نفت موضوع دیگری است که برخی روزنامه‌ها تیتر کرده‌اند.
اظهارات روحانی در نمایشگاه کتاب و کلی‌گویی‌هایش در مورد شکست سیاست انسداد و سانسور تیتر برخی از روزنامه‌های هم‌سو با او شده است.
در میان انبوه مطالب روزنامه‌های حکومتی در تبلیغ نظام کارنامه نظام آخوندی، برخی اعترافات هم به واقعیت تباه آن دیده می‌شود.

جهان صنعت به‌ نقل از زیبا کلام نوشته است: «مردم خواهان انتخابات آزاد، لغو سانسور، آزادی زندانیان سیاسی و عدم شکنجه در زندانها بودند و به همین دلایل سیاسی و نه اقتصادی انقلاب کردند».
جمهوری اسلامی نوشته است: « آنچه در پایان سال چهلم انقلاب حتماً ضرورت دارد مورد تأکید قرار گیرد. عقب‌ماندگی انقلاب اسلامی از بلوغ اخلاقی است». این روزنامه در ادامه افزوده است: « چگونه می‌توان انتظار داشت در شرایطی که فساد ناشی از قدرت طلبی و رانت خواری، هر روز بیش از گذشته دیده می‌شود و مردم گرفتار مشکلات ابتدایی و روزمره زندگی اقتصادی خود هستند و مسئولان مملکت در کسوت روحانیت و غیرروحانیت در همین دهه فجر دست از درگیری و جدال‌های سیاسی بر نمی‌دارند، جامعه توجه خود را فقط به دستآوردهایی معطوف نماید که... دردی از آنان دوا نمی‌کند؟»
ایران ارگان دولت روحانی هم در مورد ۴۰سالگی نظام نوشته است: «به دور از تعصبات و تعارفات مرسوم و خطوط قرمز ساختگی، باید پذیرفت که...، شاهد ضعفهای غیرقابل کتمان و در برخی موارد و مشکلات ناباورانه‎ای در مواردی هم‌چون اقتصاد، فرهنگ، سیاست، مسائل اجتماعی، هنجارهای اخلاقی و... هستیم که فرسنگ‎ها با آرمان‎ها و شعارهای انقلاب فاصله دارد».
ابتکار تهدید‌های وزیر کشور در وحشت از قیام در ایام نمایشهای حکومتی دهه موسوم به فجر را انعکاس داده که از جمله گفته است: « در برابر تخریب‌کنندگان و اخلال‌گران فضای عمومی کوتاه نخواهیم آمد... در این شرایط نباید فضای ناامیدی، یاس و تخریب در شرایط داخلی کشور حاکم شود». وی افزوده است: « در شرایط فعلی که توجه به اولویت‌های کشور و صیانت از حریم جامعه را اقتضا می‌کند، برخورد کاملاً قانونی با کسانی که به توجیه‌ها و تذکرات توجه نمی‌کنند، اجتناب‌ناپذیر است».

واکنشهای روزنامه‌های هر دو باند حاکم به بیانیه جمع‌بندی شورای اورپا منفی و یاس‌آلود است.
کیهان: «اتحادیه اروپا، روز سه‌شنبه بیانیه‌یی ۱۲بندی موسوم به «جمع‌بندی» را درباره ایران منتشر کرد. در این بیانیه با لحنی گستاخانه از فعالیت‌های موشکی و منطقه‌یی ایران ابراز نگرانی شده است... متأسفانه اجرای برجام توسط اروپا از شعار و وعده فراتر نرفته است!» کیهان در ادامه با حمله به باند رقیب افزوده است: «به‌دلیل رویکرد انفعالی وزارت‌خارجه و دولت روحانی، طرف اروپایی در جایگاه شاکی نشسته و گستاخانه خواستار اجرای لوایح استعماری مرتبط با FATF از سوی ایران است». در واکنش کیهان خامنه‌ای ابراز وحشت از موقعیت مجاهدین ادامه دارد. کیهان در ادامه همین مطلب نوشته است: «کشورهای اروپایی علاوه‌بر جنایات خود در منطقه غرب آسیا(خاورمیانه)، میزبان و پناهگاه (مجاهدین)...هستند. برخی از کشورهای اروپایی از جمله تروئیکای اروپایی خود حامی درجه یک تروریسم هستند و باید در این خصوص محاکمه شوند». کیهان در ادامه سوزوگداز کرده است که: «در بخشی از بیانیه جمع‌بندی اروپا با لحنی گستاخانه آمده است:«این شورا، از فعالیت‌های خصمانه‌ای که ایران در خاک چند کشور عضو انجام داده عمیقاً نگران است و در همین راستا، تصمیم گرفت دو فرد و یک مؤسسه را در فهرست تحریم قرار دهد. اتحادیه اروپا، در این زمینه اتحاد و همبستگی از خود نشان خواهد داد و از ایران می‌خواهد فوراً به این رفتارهای غیرقابل قبول خاتمه بدهد».
جهان صنعت: «شروط اروپا به مذاق تهران خوش نیامد؛ زنگ خطر فروپاشی برجام... با صدور بیانیه اتحادیه اروپا که حاوی شرط و شروط این اتحادیه برای ایران بود اوضاع کاملا فرق کرد».این روزنامه افزوده است: « مجمع تشخیص مصلحت نیز که این روزها در گیر‌ودار تصمیم نهایی برای لوایح چهارگانه هستند به اروپا برای اجرای مشروط اینس‌تکس گلایه کرد. دبیر تشخیص مصلحت نظام نیز از طرف اروپایی برجام خواست به تعهداتش عمل کند. محسن رضایی در صفحه توئیتر خود درباره INSTEX نوشت: کانال «حمایت از تجارت» اروپایی یک کانال تهاتری و کالایی است. بعد از این همه معطلی، گره زدن پالرمو و CFT به INSTEX نوعی باج‌خواهی است».

روزنامه‌های حکومتی برخی از سایر بحرانهای رژیم را در میان تیترهای نمایشی و تبلیغی دهه زجر نتوانسته‌اند لاپوشانی کنند. چند تیتر برای نمونه از یک روزنامه:
آرمان: زنگنه: چین و روسیه تمایلی به همکاری به ایران ندارند
آرمان: معیدفر، جامعه شناس: دچار زلزله اجتماعی شده‌ایم – ظهور و اعدام سلطانها به‌معنای گسست اجتماعی و اخلاقی است – جامعه به‌شدت صدمه دیده و گرنه سلبریتیها به جای نخبگان مرجعیت پیدا نمی‌کردند
آرمان: آل اسحاق: کشور با عدم امنیت کالاهای اساسی مواجه است/ کسی پاسخگوی گرانی گوشت نیست/ سوء مدیریتها باعث ورود دلالان به سیستم توزیع شده است


پیش بسوی قیام   سراسری ، ما بر اندازیم#  کانونهای شورشی در شهرهای ایران #  
اعتصاب واعتراض و تظاهرات#  سرنگونی رژیم  #  اتحادوهمبستگی  
   مرگ_بر_دیکتاتور   #IranRegimeChange  
مطالب ما را در وبلاک انجمن نجات ایران  

ودر توئیتر @bahareazady دنبال کنید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر