۱۳۹۷ آذر ۲۵, یکشنبه

مروری بر رسانه‌های حکومتی – یکشنبه۲۵آذر ۹۷



مروری بر رسانه‌های حکومتی – یکشنبه۲۵آذر ۹۷





    در روزنامه‌های حکومتی یکشنبه ۲۵آذر صف‌بندی باندهای حاکم برای به کرسی نشاندن CFT بیشترین مطالب را به خود اختصاص داده است.
    پس از آن بستهٔ اروپا موضوع دعوای باندی در روزنامه‌های هر دو باند حاکم است. حمله به ظریف و رو کردن فساده‌ای باند رقیب از دیگر موضوعات روزنامه‌های یکشنبه است. هشدار نسبت به وضعیت انفجاری جامعه هم ترجیع بند ثابت روزنامه‌های حکومتی شده است. که امروز مردم‌سالاری در سرمقاله خود به آن پرداخته و با اشاره به هشدار خامنه‌ای نوشته است «خطرها و تهدیدهایی در سال ۹۸متوجه ماست که با سال ۹۷تفاوت ماهوی و مغایر دارد...نخست این‌که انبوه غیرقابل باور زیر خط فقریها، در سال آینده، توان و تحمل کمتری خواهند داشت و این، در صورتی است که تهدیدهای تورمی سال آینده، بیش از سال جاری خواهد بود».
    روزنامه‌ ایران هم در تأیید تصویب لوایح مربوط به FATF به‌نقل از آخوند هادی غفاری نوشته است« ما و برخی دوستان در مظان اتهام هستیم که زندگی خودمان آرام می‌گذرد؛ بچه‌هایمان رفاه دارند و گرانی خیلی به ما فشار نمی‌آورد. وضع مالی خیلی از دوستان را می‌دانیم اما اینجا بحث توده مردم است که اگر درباره لوایح یاد شده تصمیم درست گرفته نشود، فشار مالی مضاعفی را متحمل می‌شوند».
    ایران در مطلب دیگری به‌نقل از آخوند غرویان با تأکید تأیید لوایح مربوط به FATF نوشته است « اگر ما الزامات روابط اقتصای را رعایت نکنیم، حتی کشورهای هم‌پیمان ما مانند چین و روسیه نیز ناچار به قطع یا کاهش همکاری خود با ما هستند. هزینه‌ای که به‌گفته رئیس‌جمهوری کشور مان به مردم تحمیل می‌شود، همین‌جاست. چون علاوه بر کاهش اقلام، هزینه داد و ستد بالا رفته و هزینه‌اش روی دوش مردم خواهد بود».
    کیهان خامنه‌ای هم در حمله به موافقان تصویب لوایح FATF به‌نقل از«طلاب و بسیجیان» به شکست طلسم ولی‌فقیه اشاره کرده و از جمله نوشته است « آخرین و مهم‌ترین موضوع، بدعتی است که برخی آقایان با شاگردی در محضر برخی قدمای انقلابی! یاد گرفته‌اند و آن «تنزل پلکانی سخنان رهبری» است. در این بدعت خطرناک با «سؤالات بنی اسرائیلی» در خلوت و جلوت از رهبری و علم به محذورات ایشان که اقتضای شأن تربیتی و پدری و در یک کلام ولایتی ایشان است، قصد تحمیل تصمیمات را دارند».

    بستهٔ اروپا موضوع حمله روزنامه‌های باند ولی‌فقیه به باند روحانی است.
    کیهان با تیتر «زوایای پنهان برجام اروپایی» به قلم ابراهیم کارخانه‌یی رئیس پیشین کمیتهٴ هسته‌یی مجلس ارتجاع نوشته است« در شرایطی که فشارهای اقتصادی همه‌جانبه علیه جمهوری اسلامی ایران در قالب برنامه‌ریزی هدفمند و از قبل طراحی شده و با هدف تسلط بر ابعاد قدرتی جمهوری اسلامی ایران از سوی دشمن اعمال گردیده است، چرا برنامه‌ریزی جامع و قدرتمندی علیه این اقدامات نه این‌که طراحی و عملیاتی نمی‌گردد، بلکه در مواردی تلاش می‌شود با بازی در زمین دشمن، زمینه‌سازی لازم نیز برای اجرای خواسته‌های شوم دشمن در فضای فکری جامعه فراهم گردد!؟».
    روزنامهٔ آرمان پاسخ علی خرم به منتقدان بسته اروپا را درج کرده که در آن با یادآوری اقدامات تروریستی رژیم در خاک اروپا علیه مقاومت ایران نوشته است«اروپاییها ایران را سرکار نگذاشته‌اند» و سپس افزوده است « در این ماجرا نکته‌یی وجود دارد و آن، این است بدانیم سیاست خارجی، امری دوطرفه است و این‌گونه نیست که ما فقط بگویم و آنها اطاعت امر کنند و طرف مقابل خواسته‌ای داشته باشد و ما تره‌ای هم برای آنها خرد نکنیم... که باید ببینم خود ما نیز چه کارهایی را انجام داده‌ایم که موجب این تأخیر شده است و این‌که آیا ما از آمادگی صد درصدی برای راه‌اندازی آن برخوداریم؟». این کارگزار نظام در ادامه بر ضرورت خوردن جام‌های زهر تأکیدکرده و نوشته است « چه بخواهیم و چه نخواهیم و چه دوست داشته باشیم یا نداشته باشم، اروپایی‌ها نگرانی‌هایی در توانمندی موشکی ایران دارند. ما نباید در آستانه اجرایی شدن سازو کار ویژه مالی از سوی اتحادیه اروپا، دست به اقداماتی بزنیم که تنها نتیجه‌اش این می‌شود که ترامپ، پمپئو و نتانیاهو بگویند که دیدید که ما راست می‌گفتیم. در آزمایش اخیر موشکی هم دیدید که ترامپ و پمپئو ابراز خوشحالی کردند».

    در روزنامه‌های هر دو باند گوشه‌هایی از رانت‌خواری باند رقیب رو شده است.
    مردم‌سالاری: تجارت چند ده میلیارد تومانی برخی با حذف مشق شب از بین می‌رود
    رسالت هم در مقابل ادعای دولت نوشته است: هیچ کارگری بسته حمایتی نگرفته است.



    مطالب   مارا در وبلاک انجمن نجات ایران    ودر توئیتربنام @bahareazady   دنبال کنید
    پیش بسوی قیام  سراسری ، ما بر اندازیم#   شهرهای ایران   اعتصاب # تظاهرات
    سرنگونی #  اتحادوهمبستگی     مرگ_بر_دیکتاتور   #IranRegimeChange

    هیچ نظری موجود نیست:

    ارسال یک نظر