۱۳۹۷ آبان ۲۸, دوشنبه

افشای -چپاولگران و جنایتکاران در مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه +افزایش دستگیری ها بین کارگران




افشای -چپاولگران و جنایتکاران در  مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه +افزایش دستگیری ها بین کارگران 

✍️سه تن از اعضای هیات مدیره شرکت نیشکر هفت تپه که مالکیت این شرکت را نیز دارند، خواهرزاده‌های جهانگیری که ریاست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی را نیز بر عهده دارد، هستند.
امیرحسین، احسان الله، امید اسدبیگی
✊️نه می‌بخشیم و نه فراموش می‌کنیم

👈جنایتکاران به کجا می‌گریزند؟!!
هرگونه اطلاعاتی از این چپاولگران که سرمایه‌ها و دسترنج چندین ساله کارگران را به یغما برده اند، برایمان ارسال کنید
💥ما کابوس اینها هستیم... انتقام خشم خلق در راه است.. یقین داشته باشید..



شمار معترضان بازداشت شده روز یکشنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۳۹۷، کارگران مجتمع نیشکر هفت‌تپه تاکنون به نوزده تن رسیده است. در این روز جمعی از کارگران مجتمع نیشکر هفت‌تپه برای چهاردهمین روز مقابل فرمانداری شوش در تجمعی اعتراضی با شعاره «نان،کار، آزادی، اداره شورایی»خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.

a
بازداشت‌شدگان امروز
اسماعیل بخشی، مسلم آرمند ، محمد خنیفر ، سپیده قلیان ، سعید منصوری (نماینده تحقیقات)، جلیل احمدی (نماینده کشاورزی)، عظیم سرخه (نماینده خدمات پشتیبانی)، مهدی داوودی (خدمات پشتیبانی)، سعید الکثیر (حراست)، آقای علیزاده (حراست) امید آزادی (کارخانه شکر)، سید حسن فاضلی (نماینده تجهیزات)، صمیر احمدی (تجهیزات)، آقای سلامت نیا (مدیر
شرکت کشت و صنعت هفت تپه، قدیمی‌ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن می‌گذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی‌سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.حدود چهار هزار نفر به صورت رسمی، پیمانی، قراردادی و پیمانکاری در بخش‌های مختلف این شرکت بزرگ تولید شکر مشغول کار هستند.تجهیزات مکانیکی)، عماد کثیر (نماینده زیربنایی)، محمود سعدی (تجهیزات)، خالد تمیمی (مدیر ترابری)، ایمان اخضری و پویا بشمه (خوراک دام) احراز شده است
همچنین به گزارش  خبر نگاران محلی 
سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه از بازداشت حداقل ۱۸ کارگر این مجتمع کشت و صنعت در روز یکشنبه ۲۷ آبان خبر داد. این کارگران پس از پایان تجمع مقابل ساختمان فرمانداری بازداشت و به پلیس امنیت شوش منتقل شدند.
کارگران نیشکر هفت‌تپه، ۲۷ آبان ۹۷
براساس گزارش کانال تلگرامی کارگران نیشکر هفت‌تپه  ویا بشمه، سعید منصوری، جلیل احمدی، عظیم سرخه، مهدی داوودی، سعید الکثیر، علیزاده، امید آزادی، سید حسن فاضلی، صمیر احمدی، سلامات نیا، عماد کثیر، محمود سعدی، محمد خنیفر، خالد تمیمی  و ایمان اخضری نمایندگان کارگری بخش‌های مختلف این مجتمع از جمله دستگیر شدگان هستند.
صبح یکشنبه نیز منابع خبری از بازداشت تنها دو تن از کارگران – اسماعیل بخشی و محسن (مسلم) آرمند خبر دادند. بخشی یکی از نمایندگان کارگران نیشکر هفت‌تپه است که ۱۷ آبان خواستار واگذاری کارخانه به کارگران و یا اداره آن زیر نظر شورای کارگران شده بود.
برخی منابع خبری آرمند را نیز از اعضای شورای کارگری نیشکر هفت‌تپه معرفی کردند. این دو کارگر هنگام بازگشت از تجمع اعتراضی مقابل ساختمان فرمانداری شوش به کارخانه دستگیر و به مکان معلومی منتفل شدند.
ماموران امنیتی یک خبرنگار به نام سپیده غلیان را همراه با کارگران دستگیر کردند.
به دنبال دستگیری کارگران خانواده و همکاران آنان مقابل ساختمان پلیس امنیت شهر شوش تجمع کردند و خواستار آزادی همکاران خود شدند.
کارگران نیشکر هفت‌تپه صبح روز گذشته برای چهاردهمین روز پیاپی پس از راهپیمایی در خیابان‌های شوش، مقابل ساختمان فرمانداری تجمع کردند. خواسته کارگران خلع ید از مالکان خصوصی این شرکت که متواری هستند و پرداخت مطالبات مزدی کارگران است.
رضی نوری نماینده شوش در مجلس شورای اسلامی شامگاه ۲۶ آبان گفته بود که وزیر اقتصاد دستور داده دو ماه از معوقات مزدی کارگران پرداخت شود.
او اما سلب مالکیت از مالکان خصوصی و یا بازگشت این مجتمع به دولت را ناممکن و خلاف سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی که بر خصوصی‌سازی تاکید دارد، دانست.
نوری گفت که ممکن است شرکت به مالکان جدید واگذار شود.
میرعلی اشرف پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی‌سازی ایران هم ۲۶ آبان در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری از واگذاری نیشکر هفت‌تپه به بخش خصوصی دفاع کرد و گفت که از اینکه خریدار این مجتمع مرتکب جرمی شده باشد، «صد در صد بی‌اطلاع است».
او اما در گفت‌وگو با روزنامه همشهری ۲۷ آبان، بدون افشای نام تائید کرد که برای برخی از سهامداران نیشکر هفت‌تپه مشکل پیش آمده و «به‌خاطر سایر فعالیت‌هایشان ازجمله مسائل ارزی و شبهاتی که در این زمینه وجود داشته تحت بازداشت و بازجویی قوه قضاییه هستند».
حسین نقوی حسینی، نماینده مجلس شورای اسلامی ایران اما به نقل از سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد که مالک نیشکر هفت‌تپه متواری است.
او پس از دیدار نمایندگان عضو فراکسیون ولایی با غلامحسین محسنی اژه‌ای گفت که مدیرعامل نیشکر هفت‌تپه «اصلا زندان نیست که فرصتی به او داده شود تا مشکلات را حل کند».
به گفته کارگران نیشکر هفت‌تپه مالکان این کارخانه پس از دریافت تسهیلات بانکی و ارز دولتی متواری شده‌اند.
کارگران نیز در اعتراض به این وضعیت از ۱۴ آبان دور تازه‌ای از اعتصاب و اعتراض را آغاز کردند و خواستار سلب مالکیت از بخش خصوصی شدند.
حضور زنان در دور تازه اعتراضات کارگران نیشگر هفت‌تپه چشمگیرتر از قبل گزارش شده است.
همچنین خانواده کارگران و معلمان و گروه‌هایی از مردم شوش نیز طی روزهای گذشته در حمایت از کارگران به تظاهرات و تجمعات آنان پیوسته‌اند.
گروهی از وکلای دادگستری شوش نیز شامگاه روز گذشته با صدور بیانیه‌ای از مطالبات کارگران حمایت و اعلام کردند که وکالت کارگران بازداشت شده را برعهده می‌گیرند.
مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه در شهرستان شوش در فصل‌های مختلف سال ۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ کارگر دارد. این مجتمع در سال ۱۳۹۴ به شرکت‌های «زئوس» و «آریاک» واگذار شد و از آن زمان تا به حال کارگران بیش از ۳۰۰ مرتبه اقدام به اعتصاب و تجمع کرده‌اند.


مطالب   مارا در وبلاک انجمن نجات ایران  ودر توئیتربنام @bahareazady   دنبال کنید
پیش بسوی قیام  سراسری ، ما بر اندازیم#   شهرهای ایران   اعتصاب # تظاهرات#
سرنگونی #   اتحادوهمبستگی     مرگ_بر_دیکتاتور 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر