محمدرضا تابش نماینده مجلس شورای اسلامی: اعتراضات شمارش معکوس نظام است
– تابش عضو فراکسیون امید: بروز ناآرامیهاي اخير اقتصادی بود، مردم نيز برای آنكه كمتر در تنگنا قرار بگيرند، مسائل اقتصادی را علت اعتراضشان بيان میكنند اما واقعيت اين است كه مسائل سیاسی و اجتماعی هم مطرح است.
(+ویدئو) یک روز پس از آنکه حسن خمینی نوه روحالله خمینی رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی در همایش «عبور از بحران و توسعه ایران» مدعی شد «فروپاشی انقلاب اسلامی تا صد سال دیگر هم اتفاق نمیافتد» محمدرضا تابش از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعتراضات مردم را شمارش معکوس نظام خواند و هشدار داد با این رویه به آینده خوشبین نیستم.
اعتصاب بازاریان تهران
اعتصاب بازاریان تهران
تابش نایبرییس فراکسیون امید مجلس (خواهرزاده محمد خاتمی رییس دولت اصلاحات) روز یکشنبه، چهارم شهریور، در گفتگو با روزنامه اعتماد عنوان کرده «متاسفانه بجای رسیدگی به مشکلات، سرمان را زیر برف کرده و فرار به جلو میکنیم و هرچه میشود، میگوییم ریشه اقتصادی داشته و باید مشکلات اقتصادی حل شود. درحالی که اینطور نیست. والله ریشه همه مشکلات ما در اقتصاد نیست. البته علت بروز این ناآرامیهای اخیر اقتصادی بوده و از طرفی مردم نیز برای آنکه کمتر در تنگنا قرار بگیرند، مسائل اقتصادی را علت اعتراضشان بیان میکنند اما واقعیت این است که همه مشکل ما اقتصادی نیست. اینکه چه چیزی باعث شد ما امروز به این درد مبتلا شویم، ریشه در مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دارد.»
او در پاسخ به این پرسش که آینده را چگونه پیشبینی میکنید، هشدار داده «اعتراضات به معنای شمارش معکوس است. من صراحتاً میگویم. هرچه اقدامات عملی مبتنی بر خردورزی و برنامهریزی، و بهمنظور اقناع و جلب اعتماد مردم داشته باشیم، این شمارش معکوس به تعویق افتاده و متوقف میشود اما متاسفانه با این رویهای که بهسمت جلو پیش میرویم، به آینده خوشبین نیستم.»
چهارمین روز اعتراض کارگران شرکت ملی فولاد ایران (یکشنبه چهارم شهریور، مقابل استانداری) با شعار «نه تهدید، نه زندان، دیگه فایده نداره»:
در روزهای اخیر کارگران نیشکر هفتتپه نیز دست به اعتراض زدهاند اما صدای آنها نیز به گوش مسئولان نمیرسد یا اگر میرسد اراده و توانی برای پاسخگویی به آنها وجود ندارد:
پیش از این محمد خاتمی رییس دولت اصلاحات، ۱۴ مرداد ۱۳۹۷، در دیدار با گروهی از نمایندگان پیشین مجلس شورای اسلامی ادعا کرد «چون نظام جمهوری اسلامی علاوه بر ابزارهای مختلفی که برای حفظ خود دارد، همچنان در میان بخشهای قابل توجهی از جامعه پایگاه دارد فرو نمیپاشد.»
خاتمی و تابش در یک محفل غیررسمی
خاتمی و تابش در یک محفل غیررسمی
خبرنگار اعتماد از تابش پرسیده «اخیرا شعارهایی در حمایت از حکومت پهلوی نیز در میان طیفی خاص از معترضان شنیده شد. به نظر شما علت اصلی طرح این شعارها چیست؟» تابش میگوید: «طبیعتاً عدم انتقال تجربه سیاسی به نسلهای جدید نیز از جمله دلایلی است که منجر به طرح این شعارها شده اما به نظرم، عملکرد مدیریتیمان نیز در این راستا موثر بوده است. نکته حائز اهمیت در این خصوص آن است که اقدامات مثبت و عملکردهای خوبی که در این ۴ دهه داشتیم، به خوبی تشریح نشده است. فراموش نکنیم که کشور ما به لحاظ سطح دموکراسی در منطقه سرآمد است. البته بنده منتقد هستم. بنده نسبت به نحوه نظارت استصوابی منتقدم، نسبت به حصر منتقدم اما درمجموع سطح دموکراسی ما در منطقه و در قیاس با کشورهای عربی و همچنین با سطح دموکراسی در دوران شاهنشاهی قابل قیاس نیست.»
«نکته دیگر اینکه بعضاً گفته میشود به لحاظ اقتصادی عملکرد جمهوری اسلامی در قیاس با حکومت پهلوی مورد انتقاد است. حال آنکه واقعیت امر آن است که ما در شئون مختلف اقتصادی شاهد پیشرفتهای قابل توجه بودیم و در عرصههای گوناگون به خودکفایی رسیدهایم. زمانی ما آهن، آلومینیوم، فولاد و بسیاری محصولات زراعی را وارد میکردیم اما امروز در این حوزهها و بسیاری از حوزههای دیگر به خودکفایی رسیدهایم.» این ادعاها در حالیست که واردات در همهی عرصهها توسط گروههای مافیایی وابسته به نظام تولید داخلی را به خاک سیاه نشانده است!
معلوم نیست تابش در چه شرایطی در ایران زندگی میکند که ادعای رشد در زمینه سیاسی و اقتصادی دارد! اگر چنین است پس اعتراضات و «شمارش معکوس» برای چیست؟! آن هم در حالی که حال بخش بزرگ زیرساختهایی که هنوز باقیمانده و نفس میکشد در دوران پهلوی پایهریزی شده است منهای آن کارخانجات معروفی که در جمهوری اسلامی ورشکسته شده و درهایشان بسته شد.
در ماههای گذشته نظام از چند جبهه به شدت زیر فشار و نگران است: تحریمهای آمریکا، موج براندازی و افزایش محبوبیت پهلوی در میان تودههای مردم. این موضوع را در اظهار نظر مقامات رژیم از رهبرش تا مسئولان اجرایی میتوان دید.
#قیام_دیماه#اعتصاب #تظاهرات_سراسری #قیام سراسری #اتحاد #آزادی#ما براندازیم #آ#ايران
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر