۱۳۹۷ مرداد ۲۴, چهارشنبه

سردمداران و مهر‌ه‌های رژیم رودرروی حرف‌های اخیر خامنه‌ای




سردمداران و مهر‌ه‌های رژیم رودرروی حرف‌های اخیر خامنه‌ای



خامنه‌ای روز دوشنبه گذشته راجع به موضوعات مختلفی صحبت کرد و در مورد برخی موضوعات مانند مذاکره هم خط و سیاست مشخص کرد. اما جالب است که طبق معمول یک روز و حتی چند ساعت از این حرفها نگذشته است، این حرفها مستقیم یا غیرمستقیم از طرف باند رقیب و حتی مهره‌ها و رسانه‌های باند خودش مورد چالش قرار گرفت و نفی شد.
خامنه‌ای در سخنان خود با تلاش برای پرده‌پوشی ابعاد فراگیر فساد در رژیم گفت: «برخی در خصوص فساد به گونه‌یی صحبت می‌کنند که گویا همه نظام فاسد است و ادعای فساد سیستمی و فراگیر می‌کنند... نمی‌توان فساد در برخی دستگاهها یا در میان برخی افراد را به کل کشور تعمیم داد».
جدای از این‌که خود خامنه‌ای با اعتراف به این‌که در بحران ارزی اخیر مبلغ شگفت‌آور «۱۸میلیارد دلار از ارز موجود کشور» حیف و میل شده و به جیب چند تن غارتگر و قاچاقچی رفته، خودش ادعای خودش را باطل کرد، اما این ادعا توسط مهره‌ها و رسانه‌های هر دو باند و حتی سردمداران باند خودش هم به چالش کشیده شد.
کیهان خامنه‌ای ۲۳مرداد ۹۷ بر جنبه دیگری از این به تاراج دادن ثروت کشور توسط دولت روحانی و بانک مرکزی تحت‌امر او دست گذاشت و اشاره کرد که طی مدت محدودی «۳۰میلیارد دلار، ۶۰تن طلا(۷میلیون سکه) هدر رفته و این موجب «فشار سنگین بر معیشت عمومی شده». کیهان خواستار یک خانه‌تکانی اساسی در دولت روحانی به‌ویژه در تیم اقتصادی شد و به این ترتیب یکی دیگر از رهنمودهای خامنه‌ای را که حمایت از دولت روحانی بود، زیر پا گذاشت.
رودرروی حرف خامنه‌ای که فساد فراگیر و نهادینه را نفی کرد، آخوند رسول منتجب‌نیا بر این امر تأکید کرد و گفت: «متأسفانه ما امروز شاهد این هستیم که فساد دامن‌گیر بسیاری از مسئولان و مردم شده است و... فساد اداری، اقتصادی و اخلاقی مانند موریانه ساختمان نظام را می‌پوساند و از بین می‌برد». (سایت شفقنا ۲۳مرداد ۹۷)
خامنه‌ای همچنین در اظهارات خود منکر هر گونه بن‌بست در نظام و شرایط انفجاری جامعه شد و در حالی که قیام مردادماه را «حوادث مرداد » می‌نامید، ادعا کرد که این حوادث «با وجود هزینه‌های فراوان مالی و سیاسی دشمنان این‌گونه محدود از آب درآمد» و تلاش کرد آن را تمام‌شده جلوه دهد.
اما آخوند جنتی، رئیس خبرگان ارتجاع و رئیس جلسه کمیسیون تحقیق خبرگان، گفت: «اوضاع امروز کشور از نظر مسائل اقتصادی و آشفتگی بازار به‌ویژه بازار سکه و ارز اسباب نگرانی است». وی سپس افزود: «این وضعیت ممکن است برخی آسیب‌های اجتماعی را به‌دنبال داشته باشد».
آخوند منتجب‌نیا در قسمت دیگری از اظهاراتش در یک رو در رویی آشکار دیگر با خامنه‌ای که مدعی حمایت مردم از نظام شده بود، افزود: «مردم می‌گویند شاه و دودمان شاه رفتند و نظام هزارفامیل رفت و اینها جایگزین شدند».(خبرگزاری تسنیم ۲۳مرداد ۹۷)
عبدالله ناصری، از مهره‌های باند اصلاح‌طلب هم گفت: « شرایط کنونی کشور خطیرتر از زمان قبل از برجام و تحریم‌های آن زمان است».
خامنه‌ای در اظهارات خود مذاکره با آمریکا را هم منتفی دانست و گفت: «ما با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد» و افزود: «ما فقط وقتی می‌توانیم وارد بازی خطرناک مذاکره با آمریکا شویم که از لحاظ اقتصادی و سیاسی و فرهنگی به اقتدار مورد نظرمان برسیم... اما در حال حاضر مذاکره قطعاً به ضرر ما تمام می‌شود و ممنوع است...».
اما رو در روی این حرفها، به‌خصوص از آنجا که خامنه‌ای ممنوعیت مذاکره با آمریکا را به خمینی مستند کرد، تاج‌زاده، از مهره‌های باند اصلاح‌طلب، گفت:‌ «نباید با نفی مطلق مذاکره دست بالا را به او در جنگ روانی افزون بر جنگ اقتصادی بدهیم. نباید بگذاریم ما را مذاکره‌ناپذیر جلوه دهد... نباید با بزرگ‌نمایی قدرت جنگ‌طلبان آمریکایی، ‎برجام را تحقیر کرد».(سایت حکومتی انصاف نیوز ـ ۲۴مرداد ۹۷)
اما در این زمینه، حرف آخر را روحانی امروز طی اظهاراتی در جلسه هیأت دولت زد و در چند محور به مخالفت و ردکردن حرفهای خامنه‌ای پرداخت. روحانی در این سخنرانی ۱۹بار کلمه مذاکره را تکرار کرد و با استناد به تجارب متعدد در عمر همین رژیم تأکید کرد که «راه، مصالحه، مذاکره، توافق و راه‌حل سیاسی است».
روحانی به‌خصوص روی کارآیی مذاکرات پشت‌پرده و محرمانه که رژیم در مقاطع و زمینه‌های مختلف به‌کار گرفته، تأکید کرد و به این طریق تلویحا به خامنه‌ای پیشنهاد کرد که در رابطه با آمریکا هم همین روش به‌کار گرفته شود.
روحانی همچنین تهدید خامنه‌ای مبنی بر برخورد قوه قضاییه «با کسانی که زمینه‌ساز کاهش ارزش پول ملی شده‌اند» را هم تخطئه کرد و گفت: «باید بدانیم امروز مشکل اول در کشور، مشکل اقتصادی است. مشکل اقتصادی با بگیر و ببند حل نمی‌شود».


#قیام_دیماه#اعتصاب #تظاهرات_سراسری #قیام سراسری  #اتحاد #آزادی#ما براندازیم  #آ#ايران 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر