حذف یا ترمیم کابینه روحانی مانع سرنگونی نظام نخواهد شد
پس از حملات دلواپسان باند خامنهای برای وادار کردن روحانی به استعفا، عدهیی از عناصر باند خامنهای با استعفا یا برکناری او مخالفت کردند.
محمدرضا باهنر، یکی از اعضای این باند، در مخالفت با استعفای او گفت: «اگر از من بپرسند حاضری روحانی را به جایی برسانیم که استعفا دهد، حتماً میگویم نباید به آن نقطه برسیم و ضرورتی هم ندارد... من فکر میکنم وقتی دولت را نقد میکنم دارم دولت را خراطی میکنم در حالی که از منظر افکار عمومی، نظام خراطی میشود».
این مهره خامنهای متوجه است که روحانی برآمده از این نظام ضدمردمی است و در شرایطی که قیام مردم ایران علیه آن روزبهروز در حال گسترش است و مردم هم خواهان براندازی آن هستند، نفی روحانی راه به نفی کل نظام میبرد.
در زمینه آثار شوم برکناری روحانی برای نظام آخوندی روزنامه وطن امروز وابسته به باند خامنهای ۱۰تیر ۹۷ مینویسد: «در شرایط فعلی طرح هر گزینهیی از سوی جریان منتقد که نتیجه آن حذف دولت روحانی باشد، حال چه با استیضاح و عدمکفایت، چه با وادار کردن او به استعفا و کنارهگیری، اصلاً به صلاح نبوده و در حقیقت بازی در زمین و نقشه طراحیشده رقیب است که اهداف پس پرده و شومی بر آن مترتب است».
بنابراین برخلاف دلواپسان خامنهای، آنچه در حال حاضر عناصر دیگر این باند خواهان آن هستند، کناررفتن وزرای اقتصادی دولت است.
از جمله اینکه دوسوم نمایندگان مجلس ارتجاع طی نامهیی از آخوند حسن روحانی خواستند که در ترکیب دولت و در ترکیب وزرای اقتصادی تجدیدنظر کند.
آخوند صدیقی امامجمعه خامنهای در نماز جمه ۸تیر ۹۷ خواستار این شد که: «دولت هر چه سریعتر کابینه خود را ترمیم کند».
بر اساس گزارش خبرگزاری سپاه پاسداران(فارس) حداد عادل، محمدباقر قالیباف، سعید جلیلی و تعدادی از نمایندگان مجلس آخوندی نیز ضمن استقبال از سخنان روحانی، مبنی بر کنارگذاشتن اختلافات داخلی و مقاومت در برابر فشارهای آمریکا، خواهان عملی شدن سخنان روحانی با «ترمیم کابینه» و «تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» شدها ند.(خبرگزاری فارس ۸تیر ۹۷)
کیهان خامنهای هم در رد استیضاح روحانی و در ضرورت ترمیم کابینه مینویسد: «استیضاح رئیسجمهور در این شرایط، «جواب» نمیدهد اما ترمیم کابینه و تغییر ریل، در کنار فاصله گرفتن از این جریانهای آلوده قطعاً گرهگشاست».(کیهان ۱۰تیر ۹۷)
روحانی نیز در نظر دارد تعدادی از وزرای فعلی را برکنار و به جای آنها افراد دیگری را جایگزین کنند.
اسحاق جهانگیری، معاون آخوند روحانی، از ترمیم کابینه استقبال کرده و در این رابطه گفت: «فکر میکنم تغییر میتواند یک پتانسیل و روحیه جدید به سیستم دولت بدهد». (خبرگزاری تسنیم ۹تیر ۹۷)
اما سؤال این است که گذشته از توافق روحانی و باند خامنهای بر سر تغییر چند وزیر که شامل تیم اقتصادی دولت است آیا وضعیت تغییری خواهد کرد و نتیجه مطلوب به دست خواهد آمد؟
در دولت دوم روحانی شاهد بودیم که چند تن از وزرای دولت اول او نظیر وزرای اقتصاد و دارایی، نیرو، صنعت و معدن و تجارت، آموزش و پرورش... تغییر کردند، اما این تغییرات نه تنها بحرانهای گریبانگیر رژیم را کم نکرد، بلکه اوضاع بحرانیتر از قبل شد و به وضعیت کنونی رسید.
مصطفی هاشمیطبا، کاندید ریاستجمهوری رژیم در سال ۹۶ به صراحت اعتراف میکند که با تغییرات در کابینه روحانی «بعید است مشکلات اقتصادی حل شود... بنابراین با توجه به اینکه اقتصاددانان راهحلی ندادند، بعید میدانم بتوان این مسائل را حل کرد... نه مسائل اقتصادی تعریف شده است، نه راهحل وجود دارد آن وقت توقع داریم مشکلات حل شود».(روزنامه آرمان ۹تیر ۹۷)
این واقعیت بر این اساس است که به اعتراف مهرههای رژیم اقتصاد رژیم فروپاشیده و مهمتر اعتماد مردم نسبت به این حاکمیت کاملاً از بین رفته است.
بر این اساس وقتی خانه حاکمیت ولایت فقیه از پایبست ویران است دیگر با تغییر نقش ایوان و با رنگآمیزی و... ساختار پوسیده آن تغییری نخواهد کرد و هیچ امیدی برای عبور حاکمیت از بحرانهای گریبانگیر آن متصور نخواهد بود.
رژیمی که خود عامل همه این بحرانهاست، برای عبور از آنها نه تنها هیچ راهحلی از درون آن درنمیآید، بلکه همچنان که تاکنون نیز شاهد بودیم، هر تقلای درونی از آنجا که فرمی و سطحی است، یک قدم بعد به بحران بیاعتمادی و فاصله مردم با حاکمیت(بحران سیاسی) بیشازپیش دامن خواهد زد.
خلاصه اینکه حکومت آخوندی در مرحله پایانی عمر ننگینش و در مرحله سرنگونی دست به هر تغییری در ترکیب دولت روحانی یا در سیستمهای دیگرش بزند و اینطور وانمود کند که گویا مشکلات ناشی از نامناسب بودن چند وزیر یا... بوده است، آنچنانکه در اواخر دوران شاه هم شاهد بودیم، اوضاع را نسبت به قبل بدتر خواهد کرد و نمیتواند رژیم را از سرنوشت محتومش یعنی سرنگونی، نجات دهد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر