..آیا مردم ایران از تحریم سپاه ضرر میکنند؟
تیم قائمی استدلال میکند: از آنجایی که در ایران بخش خصوصی وجود ندارد، پس تحریم خلافت اسلامی! نمیتواند به بخش خصوصی ضرر برساند.
دنور پست
صدای آمریکا مقالهای از تیم قائمی را منعکس میکند که پیشتر در دنور پست منتشر شده است. [دنور پست ۱۵ نوامبر ۲۰۱۷] تیم قائمی این پرسش را در میان میگذارد که آیا تحریمها به نفع مردم ایران است یا به زیان آنها؟
استدلال
تیم قائمی سپس استدلال معمول علیه تحریمهای اقتصادی را طرح میکند که در آن گفته میشود «بخش خصوصی و شهروندان نباید عواقب اقدامات دولت را متحمل شوند.»
بخش خصوص!
پاسخ اما از نظر تیم قائمی زیاد پیچیده نیست؛ او مینویسد: «مشکل این استدلال در رابطه با ایران این است که در ایران بخش خصوصی وجود ندارد.»
برای جلب اعتماد!
او سپس به پروسه خصوصی سازی در خلافت اسلامی! اشاره میکند، روندی که به طور مشخص در دوران «ریاست جمهوری» هاشمی رفسنجانی و خاتمی صورت گرفت. در آن دوران اینطور نمایانده میشد که بخشهایی از اقتصاد از بخش دولتی به بخش خصوصی منتقل شده است. در آن دوران هدف جلب اعتماد اروپا برای همکاریهای اقتصادی بود اما واقعیت امر، خصوصیسازی نبود بلکه جابجایی صوری اسامی بود، مالکیت کماکان دراختیار حکومت و اجزای تشکیل دهندهی آن باقی ماند.
سپاه
تیم قائمی در این رابطه مینویسد: تمهیدات خلافت اسلامی! «در مورد خصوصی سازی برای نمایش یک بخش خصوصی رو به گسترش در واقع انتقال داراییهای کشور به دست یک بخش به ظاهر خصوصی متشکل از سپاه پاسداران و دیگر شرکت ها و وابستگان صوری آن بوده است.»
او سپس به لغو تحریمها پس از برجام میپردازد و تاکید میکند که «نگاه دقیقتر نشان میدهد که در پی لغو تحریمهای بینالمللی ایران کیفیت زندگی مردم تفاوتی نکرده است. مردم همچنان از نرخ بالای بیکاری رنج برده و بیرحمانه تحت سرکوب نهادهای تندرو از جمله سپاه قرار می گیرند.» [صدای آمریکا ۲۵ آبان ۹۶]
در توئیتر با نام @ bahareazady مطالب مارا دنبال کنید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر