کاتسا، سپاه و تحریم سیاهچالهای
حرکت میان ترس، عقب نشینی و کمی هم تهدید، مشخصهی نیرویی است که میداند تعادل علیه آن چرخیده است اما تلاش میکند به هر نحو خود را سرپا نگه دارد؛ سپاه.
نتایج جبران ناپذیر
کاتسا برای خلافت اسلامی! موجب ایجاد نگرانیهای فزاینده شده است. تحریمهای گستردهی سپاه که زمینه را برای تحریم تمامی اجزای تشکیل دهندهی نظام فراهم میکند، میتواند نتایجی جبران ناپذیر برای تمامیت آن به همراه داشته باشد.
اپوزیسیون
اما این تنها هراس خلافت اسلامی! نیست، آنچه بیشتر از هرچیز موجب نگرانی آن میشود، نیرویی است که کاتسا یا هر تحریم و فشار دیگر بر نظام از طرف جامعه بینالمللی بوسیله آن زمینه سازی شده، و هر موضعگیری علیه نظام نزدیک شدن به مواضعی است که آن نیرو از سالها پیش تنها مبلغ و مدافع آن بوده است؛ اپوزیسیون ایران.
آملی لاریجانی
آملی لاریجانی، «رئیس قوه قضاییه» در توصیف «کاتسا» آنرا قانون تحریم «نیروی مسلح رسمی» توصیف کرد که میتواند «به بهانه همکاری دولت با سپاه» حتی دولت را نیز در بر بگیرد.
جعفری
جعفری فرماندهی سپاه که نمیتوانست ترس خود را پنهان کند گفت: «برد موشکهای ما طبق سیاستهایی که رهبری تعیین کردند دو هزار کیلومتر است... این میزان فعلاً کفایت میکند». او کمی ترسوتر از ۲۶ مهر شده بود، روزی که گفته بود: «نفوذ منطقهیی و اقتدار توان موشکی... با شتاب بیشتر، بدون وقفه ارتقاء و تداوم خواهد یافت».
شریعتمداری
حسین شریعتمداری البته کوشید تا هراس جعفری را با یک مانور مطبوعاتی پر کند. او که خامنهای را در روزنامه کیهان نمایندگی میکند، «موثرترین واکنش» را «رونمایی از موشکهای بالستیک قارهپیما» توصیف کرده بود.
تلاش!
حرکت میان ترس، عقب نشینی و کمی هم تهدید، مشخصهی نیرویی است که میداند تعادل علیه آن چرخیده است اما تلاش میکند به هر نحو خود را سرپا نگه دارد.
شمخانی
شمخانی، «دبیر شورای عالی امنیت ملی» که تهدید موشکی را کافی نمیدید به دخالت منطقهای سپاه نیز اذعان کرد و گفت که خلافت اسلامی! در همه سوریه حضور دارد.
سیاهچاله
«سرتیپ پاسدار» غلامرضا جلالی، «رئیس پدافند غیرعامل»، اجرای کاتسا را «یک تهدید بسیار خطرناک» برای خلافت اسلامی! توصیف کرد. او گفت: «این دیگر تحریم سپاه نیست. این تحریم همینطور ما را به داخل خود میکشد و اقتصاد ایران بهصورت کلی تحریم خواهد شد». وی افزود: «هر کسی که با سپاه کار بکند تحریم میشود... قرارگاه خاتم در کشور ما خیلی پروژه انجام میدهد مثل سد و نیروگاه و پالایشگاه... هر کسی با قرارگاه خاتم کار کند آنها هم میروند در لیست تحریم. یعنی مثلاً پنج هزار شرکت دارند با قرارگاه خاتم سپاه کار میکنند پنج هزار تا شرکت مورد تحریم واقع میشوند... ما میمانیم سر یک دو راهی که یا سپاه بایستی داخل کشور تحریم داخلی بشود موشکی، وزارت دفاع، نهادهای انقلابی دیگه تحریم بشوند یعنی ما خودمان به دست خودمان تحریم کنیم و نگذاریم توسعه پیدا کنند یا هر کس با اینها کار کند تحریم میشود... وزارت نیرو به پادگانهای سپاه برق میدهد و آب میدهد، وزارت نیرو تحریم میشود. بعد سپاه میخواهد قبض اش را پرداخت کند به بانک. بانک باید تحریم بشود. بنابراین این یک تحریم بسیار خطرناک اقتصادی است... این تحریم همینطور ما را به داخل خودش میکشد... شرکتهای خصوصی. افراد بانکها به نوعی تحریم خواهند شد. خیلی تحریم خطرناکی است، هم اولیه و هم ثانویهاش بهصورت سیاهچالهیی میچرخد و هی حجمش را زیاد میکند». [شبکه دو ۸ آبان]
در توئیتر با نام @ bahareazady مطالب مارا دنبال کنید متشکریم
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر