۱۳۹۴ بهمن ۴, یکشنبه

کابوس خامنه ای از خطر دشمن اصلی نظام و سه دهه رویارویی مجاهدین با ارتجاع و دیکتاتوری آخوندی و افشای تقلبات انتخاباتی

همبسگی ملی ، 24،ژانویه، 2016

با نزدیک شدن نمایش انتخابات اسفندماه، خامنه ای که درگرداب بحرانهای بزرگی دست و پا می زند، نسبت به خطر دشمن در کمین نشسته کل نظام به باندهای متخاصم درونی رژیم هشدار می دهد:

خامنه ای: یک عده یی کمین کردند که با عدم ورود مردم در عرصه انتخابات یا با تحریم انتخابات یا با سست کردن انتخابات که حالا اشاره خواهم کرد یک مچ‌گیری از نظام جمهوری اسلامی بکنند. یک عده‌یی کمین کردند...

درهمین حال، رادیو و تلویزیون و رسانه های حکومتی تحت امر ولی فقیه ارتجاع و هم چنین مهره های سر سپرده خامنه ای درخبرگان و نمایشهای جمعه جا به جا درمورد خطر مجاهدین هشدار می دهند و سوابق رویارویی آنها با استبداد مذهبی بازگو می کنند.
از جمله رسانه های حکومتی از زبان خرچنگ نظام، آخوند احمد خاتمی و در دفاع از نظارت استصوابی شورای نگهبان نوشتند: «نظارت استصوابی یک شعار سیاسی نیست بلکه یک رفتار قانونی است، اول انقلاب که هنوز شورای نگهبان نبود خمینی نمایندهای در انتخابات ریاست جمهوری قرار داد تا نظارت کند، نظارت این نمایندگان استصوابی بود و مسعود رجوی را به خوبی و درستی رد کردند، ناظری که از سوی خمینی بود این فرد را رد کرد، نه شورا و هیأت اجرایی...»

تلویزیون تحت امر خامنه ای نیز درهمین راستا، به تولید فیلمها وقطعاتی با استفاده از تصاویر اولین دورة انتخابات مجلس و رویارویی مجاهدین خلق ایران با رژیم پرداخته است که البته همراه با انواع تحریف و سانسور است. اما درعین حال، سوزش رژیم را از نقش مجاهدین خلق ایران در افشای تقلبات و و انحصارطلبی و دیکتاتوری آخوندها را همان از فردای سرقت انقلاب ضد سلطنتی تا به امروز، برملا می کند.

تلویزیون رژیم -28دی1394
گوینده: آیت‌الله خامنه‌ای در اولین نماز جمعه سال 59 پیام امام در انتخابات را تبیین و در رسیدگی قانونی به تخلفات احتمالی تأکید می‌کند.
خامنه ای: امروز ما در آستانة تشکیل مجلس شورای اسلامی هستیم...
گوینده: شمارش آراء انتخابات مجلس در اکثر نقاط کشور به پایان رسیده است گروه‌هایی که در انتخابات رأی نیاورده‌اند، بدون توجه به سخنان امام هم‌چنان سلامت انتخابات را زیر سئوال می‌برند و بر طبل ابطال می‌کوبند.
[عکس مسعود رجوی] در رأس این گروه‌ها سازمان مجاهدین خلق قرار دارد که امام بارها به اعمال منافقانة آنان اشاره کرده است و در این برهه رفتار نفاق‌آلودشان بروز و ظهور بیشتری دارد.
محمد رضا مهدوی کنی سرپرست وزارت کشور: هیات 7 نفری انتخاب شد...
گوینده: اکبر هاشمی رفسنجانی بعدها می نویسد، بیشتر شکایتها و ادعاهای مربوط به تقلب و تخلف در جریان انتخابات مستند و واقعی نبود و مشخص بود که بیشتر یک جنجال سیاسی است تا یک واقعیت.
مثلا گروهی از همین مخالفان مدعی بودند که قبل از انتخابات اکثر استانداران، فرمانداران و بخشداران با اهداف سیاسی عوض شده اند، این مطلب البته صحیح نبود.
گوینده: 7 فروردین59 دفتر بحث آزاد صدا و سیما طی اطلاعیه‌یی خواستار یک میز گرد بحث آزاد دربارة چگونگی انتخابات مجلس شورای ملی می‌شود و از نهادهای مختلف دعوت به‌عمل می‌آورد.
گوینده [در برنامه مناظره]: به دنبال انجام نخستین دور انتخابات مجلس شورای ملی، اسلامی جمهوری اسلامی مسائلی عنوان گردیده که ما را بر آن داشت که با چند تن از صحابنظران و مسئولان مملکت گفتگو و بحث آزادی داشته باشیم.
مدعیان تقلب در انتخابات: طی گزارشاتی که به ما رسید یک نمونه‌اش رو خودم هنگام رأی‌دادن متوجه شدم این بود که آن افرادی که در حوزه مشغول رأی‌نوشتن برای دیگران بودند علیرغم این‌که آن شخص بی‌سواد اظهار می‌کرد و اصرار می‌کرد اسم فلان کس را بنویس، نمی‌نوشتند...
مدعیان تقلب در انتخابات نماینده بنی صدر رئیس جمهور: ...

این آمار مربوط به فقط یک صندوق است که توضیحات آن و بقیه شعبه ها و آمار کل کشور را تلویزیون رژیم سانسور کرده است
مدعیان تقلب در انتخابات، نمایندة منافقین[برادرمجاهد محمدحیاتی]: تبلیغ و تحریک مردم علیه سازمان مجاهدین خلق و توهین و مارک‌زدن 186 مورد، اختلال و تقلب در هنگام شمارش آراء، قلم‌بردن در تعرفه‌ها، نوشتن آراء کاندیداهای سازمان به حساب کاندیداهای دیگر با استفاده از تشابه اسمی، 314 مورد.

روحانی: چیزی که بنده از روزنامه مجاهد نقل کردم، نوشته بود برخی از روحانیون و من برخی رو نگفتم، من نه گفتم برخی، نه گفتم همه روحانیون، گفتم شما در این مقاله می‌بینید که لبة تیز این حملات عمدتاً به روحانیت و پاسداران است و اتفاقاً روزنامة مذکور همیشه به برخی از روحانیون حمله می‌کنه، درست هم هست اونهایی که بزرگترین سهم رو در انقلاب بر دوش داشتند، ما در این انتخابات تخلفات یا احیاناً تقلباتی رو کم و بیش گروه‌های متعدد مدعی بودند و حتماً هم بدون تخلف و بدون هیچ‌گونه تقلب نبوده این‌رو هیچکس نمی‌تونه مدعی باشه که صد در صد بی‌عیب بوده و اگر صد بار دیگر هم انتخابات در این مملکت انجام بگیره کسی نمی‌تونه مدعی بشه که هیچ‌گونه عیب و ایرادی نداشته، اما یک مسئله برای ملت ما بسیار مهمه که این مسئله رو در نظر بگیرند برای دورة آینده و دور دوم و آن این‌که تخلفات کاملاً به دو قسمت و دو دسته تقسیم می‌شد.
تخلفات تشکیلاتی، تخلفات حرفه‌یی، تخلفات سازمان‌یافته و تخلفات ساده و موضعی.
بنده در اینجا مدارک فراوانی هست نمی خواهم همه مدارک و فرصت اش هم نیست، اما اشاره‌یی می‌کنم که بینندگان عزیز این رو توجه داشته باشند که این حضرات با یک نقشه بسیار دقیق که نقشه تهران رو مطرح کرده بودن، افراد و اعضا که در اینجا نامشون مشخص شده است دقیقا تنظیم کرده بودن که طبق این نقشه کی در کجا چه کاری رو انجام بده و باز دقیقا می بنیم که در آن نامه معروف سرگشاده به یکی از اعضای سازمان که باز نامش رو بنده نمی برم، در ان نامه باز ذکر شده که شوهر باز یکی از خواهران انقلابی ذکر کرده که حتی دستوری بوده، دستور تشکیلاتی که باز روزنامه‌های خاصی را آتش بزنند، برای اینکه صحنه سازی بکنند. کارهایی که این حضرات انجام می دادند اولین کارشون این بود که صندوقها رو بتوانند محاصره کنند، محاصره گازانبری، در یکی از شهرستان‌ها که بنده خودم شاهد و ناظر بودم، کاندیدای همین سازمان گفته بود که از گروههای سیاسی باید بیایند و هر گروهی به‌عنوان عضو ناظر داشته باشه. یک هو دیدیم ده بیست گروه که سابقه نداشت تو آن شهر، از گروههای پیشگام و پیشتاز، پیشقدم و از این پیش پیش هایی که بلد هستند، آمدند و ردیف شدند که بعد از اینکه مسائل روشن شد خوب دیگر کاندیداها مخالفت کردن، بعد از انتخابات اعلامیه های اعتراضی یکنواخت و مشابه هم چه بعنوان تلگرام برای رئیس جمهور، چه وزارت کشور، چه مراکز دیگر.
گردآوری به اصطلاح اسناد تقلب که بنده اینجا اسناد فراوانی آوردم که این رو بعنوان سند تقلب ذکر کردن که سند نیست و از همه مهمتر من یک نکته رو اشاره می کنم و ان اینکه ملت عزیز ایران عده ای هستند، دسته هایی هستند، که عقیده شون اینه، مکتب شون اینه میگن برای رسدن به هدف از هر وسیله‌یی میشه استفاده کرد، اما مسلمانان راستین این مسئله را محکوم می دانند.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر