۱۳۹۴ بهمن ۱۰, شنبه

همبستگی ملی،30،ژانویه،2016 : سخنرانی شخصیت های برجسته سیاسی در تظاهرات بزرگ نه به روحانی در پاریس

محکومیت سفر روحانی به پارس تظاهرات مجاهدین خلق ایران در پاریس


مریم شیخی
خانم‌ها، آقایان، دوستان عزیز
به تظاهرات «نه» به روحانی خوش آمدید. اینجا هستیم تا با هم فریاد بزنیم: روحانی یک جنایتکار است، او دشمن مردم ایران است و مردم رو نمایندگی نمی‌کنه؛ بلکه رژیمی رو نمایندگی می‌کنه که 120 هزار زندانی سیاسی رو اعدام کرده و صدها هزار نفر دیگه رو شکنجه کرده. در حالی که اینجا در پاریس تظاهرات می‌کنیم، ایرانیان در داخل کشور پیام‌های همبستگی به ما فرستادند و نامه‌هایی را خطاب به مقامات فرانسوی ارسال کردند و از آنها خواستند، جنایات روحانی و رژیم آخوندها رو محکوم کنند. اکنون دعوت می‌کنم از آقای استرون استیونسون رئیس پیشین هیأت رابطه با عراق در پارلمان اروپا و از دوستان بزرگ مقاومت ایران که رشتة سخن رو به‌دست بگیرند.

استرون استیونسون - رئیس بنیاد اروپایی آزادی عراق
خانم‌ها، آقایان اینجا گردهم آمده‌ایم تا به این واقعیت اعتراض کنیم که حسن روحانی رئیس‌جمهور باصطلاح مدره و خندان (رژیم) ایران، به پاریس دعوت شده است. روحانی میانه‌رو نیست، او یک قاتل است. روحانی مسئول حکومتی است که کاملاً فاسد است. حکومتی که بیش از 2000 نفر را طی دو و نیم سال گذشته که در مسند قدرت بوده، اعدام کرده است. حکومتی که شکنجه و بازداشت‌های خودسرانه رو می‌پذیره. حکومتی که زنان رو مورد تبعیض قرار می‌ده و با اونها به‌عنوان شهروندان درجة 2 برخورد می‌کنه و حتی یک هنرمند جوان به‌نام آتنا رو به 13 سال محکوم کرده، فقط به‌خاطر کشیدن یک تصویر. حکومتی که علیه هر کس که مسلمان شیعه نباشد، تبعیض اعمال می‌کنه، حکومتی زن‌ستیز، بیگانه‌ستیز... و روانی. این (چهرة) واقعی ایران تحت حاکمیت حاکمان مذهبی و فاشیست آخوندها است. این (چهرة) واقعی (رژیم) ایران است که رئیس‌جمهور باصطلاح مدرة اون رو رهبران ما به پاریس دعوت کرده‌اند. اینجا به او خوشامد گفته نمی‌شه.



دهه‌ها است (رژیم) ایران به‌طور سیستماتیک، مخالفان رو دستگیر، شکنجه و اعدام کرده، اون هم بدون روند عادلانة قضایی و مخالفان سیاسی رو در خارج از مرزهای خودش ترور کرده. اثر انگشت روحانی تماماً بر روی حملات موشکی به کمپ لیبرتی در دو سال و نیم پیش و پایان اکتبر گذشته (دیده می‌شود)، وقتی 24 پناهندة بی‌دفاع بی‌رحمانه کشته شدند. تجاوزات او علیه پناهندگان (عضو) مجاهدین در کمپ لیبرتی، به‌روشنی وحشت آشکار رژیم ایران رو از جنبش اصلی اپوزیسیونش نشون می‌ده. اونها وحشت دارند... از خانم مریم رجوی و برنامة او برای آیندة ایران که مبتنی بر جدایی دین و دولت و دموکراتیکه. (برنامه‌یی که) آزادی، عدالت و حقوق بشر رو برای میلیون‌ها ایرانی سرکوب‌شده برقرار خواهد کرد.
خانم‌ها، آقایان
حسن روحانی میانه‌رو نیست، او اصلاح‌طلب نیست، او یک فاشیست و یک قاتله.
ما اروپایی‌ها باید در کنار مردم ایران باشیم، باید در طرف آزادی باشیم، نه سرکوب. هرگز نباید با مستبدانی مثل روحانی معامله کنیم.
من آرزوی روزی را دارم که خورشید آزادی بار دیگه بر مردم ایران بتابه. فقط خانم رجوی می‌تونه مردم ایران رو به سمت این تابش خورشید و آزادی و عدالت که بسیار شایستة اون هستند، رهنمون کنه. متشکرم.

سناتور ژان-پیر میشل
با احساسات و البته قاطعیت و مسئولیت بسیار اینجا هستیم. پلیس به ما اجازه داد این تظاهرات رو در محلی برگزار کنیم که به مقاومت اختصاص داره. مقاومت شیر بلفوُر، مقاومت مرکز فرماندهی روُل تانْگی برای آزادسازی پاریس (در جنگ جهانی دوم)؛ اینجا هستیم تا مقاومت کنیم؛ در حالی که روحانی در الیزه با رئیس‌جمهور فرانسه (دیدار می‌کنه) ما اینجا می‌خواهیم بر کارنامة روحانی تأکید کنیم؛ این کارنامه اینجا است و (کارنامه‌یی) گویا است؛ در دوران ریاست‌جمهوری او، 2000 هزار اعدام صورت گرفته، اون هم به دلایل (باصطلاح) ایدئولوژیک و سیاسی. در میان این 2000 هزار اعدام‌شده، زنان و نوجوانان... (به چشم می‌خورند). آزادی اطلاعات، عقیده و ابتکار و تولید پایمال شده، حقوق بشر نقض شده و دموکراسی وجود نداره؛ این کارنامة (او است). در حالی که در جاهای دیگه بر سر پول بحث خواهد شد، دربارة قراردادهای فوق‌العاده، ما اینجا دربارة حقوق بشر و دموکراسی صحبت خواهیم کرد و دربارة نظامی که اکثریت عظیم ایرانی‌ها، بدون شک، خواهان اون هستند. یعنی دموکراسی، جدایی دین و دولت، برابری زن و مرد و همة اون چیزهایی که در برنامة شورای ملی مقاومت ایران وجود داره. من رشتة سخن رو به ترتیب به شخصیت‌هایی خواهم داد که این افتخار رو به ما و شما داده‌اند که در کنار شما مبارزه کنند، برای حمایت از مبارزة شما... و بعد هم اسامی تعدادی از شخصیت‌ها رو قرائت خواهم کرد که فرصت صحبت پیدا نمی‌کنند.
ایران زنده است، ایران واقعی،  ملت ایران همین‌جا است، نه در کاخ الیزه با روحانی.
زنده باد آزادی، زنده باد ایران دموکراتیک. و اکنون رشتة سخن رو خانم راما یاد، وزیر پیشین حقوق بشر (فرانسه) می‌دم.



راما یاد - وزیر پیشین حقوق بشر فرانسه
سلام به همگی شما
بیش از 1000 اعدام در سال 2015، 2000 اعدام فقط در دوران حسن روحانی، دست‌کم 160 نوجوانان به زندان افکنده شده‌اند، 57 زن اعدام شده‌اند؛ این کارنامة سیاه حقوق بشر در ایران تحت حکومت روحانی است. ولی هم‌زمان، با چشم‌پوشی بر این واقعیت وحشتناک، تاجران و دولت‌مردان به تهران می‌شتابند و امروز به پاریس، تا قراردادهای اتمی و تجاری منعقد کنند. این مسابقه برای سودجویی به این خاطر بیش از پیش بی‌حد و مرز شده که تحریم‌ها علیه (رژیم) ایران رفته‌رفته رفع می‌شه. هر قدر هم که در این بدبینی سهیم باشیم، شاید تصور بشه که ایرانی‌ها که قدرت خریدشون کاهش یافته، می‌تونن از (لغو تحریم‌ها) سود ببرن؛ ولی چنین نیست، چون اقتصاد ایران، عمدتاً در دستان پلیس سیاسی است. می‌خوام بگم که (رژیم) ایران نمی‌تونه ادعایی به عضویت در جامعة ملل داشته باشه تا وقتی که ایرانیان آزاد نباشند؛ نمی‌تونه مدعی هیچ‌گونه احترامی بشه، بدون این‌که (حقوق) ملت محترم شمرده بشه. (رژیم) ایران نمی‌تونه صلحی برای خاورمیانه به‌همراه بیاره، از جمله علیه داعش، بدون دست‌برداشتن از استراتژی ستیزه‌جویانه‌اش. دیدار روحانی از پاریس، باید یک فرصت تاریخی برای بسیج فوق‌العاده‌یی، مثل امروز باشه. ما وظیفه داریم به فرانسوی‌ها بگیم، روحانی یک رئیس حکومت مدره نیست. و این‌که افراد غیر مذهبی، دموکرات‌ها، مسیحیان و زنان تحت سرکوب سختی هستند. و این‌که در ایران تمایل شدیدی به قیام برای دموکراسی و آزادی وجود داره.
و به کسانی که فکر می‌کنند حکومت ایران تغییر کرده، باید صحبت‌های مطبوعات رسمی اون‌رو بعد از سوءقصدهای پاریس دوباره گوش کنند. رژیمی که رکوردار مطلق اعدام در جهانه، ماهیت عمیقش تغییری نکرده. مذاکره‌کنندگان توافق اتمی یک خطای تاریخی مرتکب شدند، وقتی این توافقات رو به احترام حقوق بشر مشروط نکردند. باید حکم اعدام در ایران لغو بشه، باید زندانیان سیاسی آزاد بشن، باید آزادی بیان حاکم بشه، باید سانسور به پایان برسه، باید همه از آزادی عقیده برخوردار باشن، باید زن و مرد برابر باشند. از شما متشکرم.


ژیلبر میتران - رئیس بنیاد فرانس لیبرته
بنیاد فرانس-لیبرته (دانیل میتران)، حمایت و همبستگی خودش رو به ملت بزرگ ایران ابراز می‌کنه. (همون ملت) آزادی‌ها، حقوق بشر، دموکراسی، احترام به زندگی و لغو حکم اعدام و همون (ملتی) که از بدترین تحمیل‌ها رنج می‌بره و یکی از بدترین رکوردها (علیهش) تا به امروز به‌ثبت رسیده. بنیاد فرانس-لیبرته به صداهایی می‌پیونده که در جهان بلند شده‌اند تا این ملت بزرگ، قربانی معاملات خوب تجاری و مالی نشه یا (قربانی) استراتژی‌های منطقه‌یی که نمی‌تونن وجدان انسان‌ها رو پایمال کنند. پیشرفت و حرکت جهان فقط در صورتی معنا پیدا می‌کنه که در خدمت کل بشریت باشه و یک هدف اصلی نیست، (به‌خصوص وقتی) که سکوت و فراموشی، به کشتار بیشتری از جنون جلادان منجر می‌شه. بنیاد فرانس-لیبرته از قدرت‌های جهان می‌خواد، از جامعة جهانی و امروز از رئیس‌جمهور فرانسه می‌خواد که صدای این ملت بزرگ ایران باشن که قربانی بیش از 120 هزار اعدام سیاسی هستند و اعدام نوجوانان، قطع اعضای بدن زنان و نفرتی که هیچ قانونی، از هر کجا که اومده باشه، نمی‌تونه اونو توجیه کنه. این پیام ما است. این خواستة ما است؛ همه با هم در این راهپیمایی که ما رو متحد کرده، برای برادرانمون و برای وجدان‌هامون.
دومینیک لوفور نمایندة مجلس ملی فرانسه و رئیس کمیتة پارلمانی برای ایران یک دموکراتیک :



دومینیک لوفور - نمایندة مجلس ملی فرانسه
خانم‌ها و آقایون، دوستان عزیز.
به‌نام کمیتة پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک که نمایندگان همة تمایلات سیاسی رو گردهم می‌آره، اینجا با شما هستم تا دو پیام رو برسونم. اولین پیام خطاب به روحانی اینه که ما با تظاهرات خودمون می‌خواهیم بگیم یک دموکراسی چیست. یک دموکراسی کشوریه که آزادی بیان در اون وجود داره، آزادی عقیده و آزادی تظاهرات وجود داره... ما به روحانی می‌گیم، دموکراسی یعنی همین. یک دموکراسی که می‌تونیم در اون با آزادی تمام، حرفمون رو بیان کنیم. مهم‌تر از اون، همون‌طور که راما یاد و ژیلبر میتران گفتند، اینجا هستیم تا یادآوری کنیم که فراتر از توافق اتمی و رفع تحریم‌ها، ماهیت رژیم ایران تغییری نکرده. این رژیم حقوق بشر رو پایمال می‌کنه، این رژیم هیچ‌گونه از آزادی‌های بنیادین رو نمی‌پذیره، از جمله همون‌طور که الآن می‌بینیم، در درون باندها رژیم هم همین‌طوره. و به‌خصوص این‌که این رژیم به‌طور تاریخی مسئول بی‌ثباتی خاور نزدیک و خاورمیانه است، اون هم از بیش از 30 سال پیش. ما امروز می‌خواهیم بگیم که ماهیت این رژیم تغییر نکرده و اگر این رژیم تغییر نکنه، اگر ایرانی دموکراتیک، مبتنی بر جدایی دین و دولت وجود نداشته باشه، ثبات در این منطقه مهم جهان امکان‌پذیر نخواهد بود. بله ایران کشور بزرگیه، بله ما به ایران نیاز داریم، بله ایران برای (برقراری) صلح در جهان ضروریه؛ ولی یک ایران دموکراتیک، مبتنی بر جدایی دین و دولت و ایرانِ آزادی‌ها. ما برای همین امروز عصر با شما تظاهرات خواهیم کرد.



ژوزه بووه - نمایندة پارلمان اروپا از فرانسه، رهبر جنبش دهقانان
سلام به همگی شما. موجب خوشحالی منه که این همه پرچم ایران رو اینجا می‌بینم؛ پرچم‌های آزادی این ملت که بیش از 30 سال پیش علیه دیکتاتوری شاه مبارزه کرده بود. ولی متأسفانه خمینی از راه رسید و خمینی گفت، من خلافت رو برقرار خواهم کرد. 30 سال بعد، داعش همین حرف رو می‌زنه. منطق حکومت‌های مذهبی غیر قابل تحمله. نمی‌تونیم امروز بپذیریم که ملتی تحت منطق آخوندها قرار داشته باشه و مردان و زنان این کشور تحت یوغ دیکتاتوری مذهبی زندگی کنند. به همین دلیل در پارلمان اروپا ما به همراه تعداد بسیار زیادی از همکارانمون حمایت می‌کنیم از مقاومت ملت ایران و حمایت می‌کنیم از خانم رجوی در این مبارزه، به‌عنوان نمایندة یک مبارزة دموکراتیک و مبتنی بر جدایی دین و دولت. برای ما اون‌چه امروز با پذیرش روحانی... رخ داد، غیر قابل قبوله؛ به یک دلیل ساده: حقوق بشر، باید فراتر از منطق بازار و پول قرار بگیرن. امروز نمی‌تونیم بپذیریم که شرکت‌های فرانسوی به تلاش برای کسب بازار ادامه می‌دن، در حالی که مردان و زنان در ایران کشته یا زندانی شن، به این دلیل که می‌خوان آزادانه زندگی کنن، در یک کشور مبتنی بر جدایی دین و دولت.


سناتور میشل سخنران بعدی رو معرفی می‌کنه: هانری لوکلرک برجسته‌ترین وکیل فرانسه و رئیس افتخاری لیگ حقوق بشر.
 هانری لوکلرک - برجسته‌ترین وکیل فرانسه
امروز صبح در صحبت‌هاش بعد از نمایندة اتحادیة کارفرمایان فرانسه... روحانی گفت، باید کینه‌ها رو فراموش کرد! خب ما می‌تونیم بهش جواب بدیم: ما هیچ‌گونه کینه‌یی علیه مردم ایران نداریم. می‌دونیم که ملت ایران، ملت بزرگیه، می‌دونیم که ملت ایران مبارزات شگفتی‌آوری رو برای آزادی به‌پیش برده. اون‌چه به من بر می‌گرده، بیش از 50 ساله که علیه مستبدانی می‌جنگم که مردم ایران رو (سرکوب می‌کنند). اول علیه شاه و بعد از رفتن شاه، (علیه) این رژیم وحشتناک که تعداد بسیاری از دوستان ما رو که برای آزادی مبارزه می‌کردند به‌قتل رسوند و امروز هم‌چنان به کشتار ادامه می‌دهد. پس باید نکات رو بیان کرد: روابط دیپلماتیک و تجاری و هر چیزی که در تعادل جهانی وجود داره، فقط باید بر پایة اصول بنیادین خودمون وجود داشته باشه. همون‌هایی که در مقدمة اعلامیة جهانی حقوق بشر ثبت شده‌اند و اعلام می‌کنن، حقوق بشر بالاترین آرمان بشریته و این‌که این نظام قانون، برای مبارزه علیه استبداد و بدبختی ضروریه و هشدار می‌ده و می‌گه که عدم رعایت حقوق بشر، به اعمال بربریت منجر می‌شه که وجدان انسانیت رو بر می‌انیگزه. بله! وجدان ما برانگیخته شده، به‌خاطر هزاران اعدام که در ایران طی سال‌های اخیر صورت گرفته؛ دست‌کم 2000 (اعدام) در دوران روحانی. اعدام‌ها، برخوردهای بی‌رحمانه و بی‌معنی، شکنجه‌های وحشتناک و زندان‌های پُر. کسانی که برای آزادی مبارزه می‌کنند، زندانی و محکوم می‌شن، تحت (عنوان) جرائم نامشخص یا جنایاتی که به‌خوبی می‌دونیم تحت نام «دشمنی با خدا» یا دشمنی با آخوندها صورت می‌گیره، ولی در واقع جنایاتی است که به کسانی نسبت داده می‌شه که از آزادی خلقشون دفاع کرده‌اند. پس ما فقط می‌گوییم: جمهوری فرانسه که بر دفاع از حقوق بشر متکیه، نمی‌تونه به دلایل اقتصادی و حتی دیپلماتیک، ادامه بده بر همبستگی‌اش با مستبدین، بدون این‌که حتی علناً و قویاً اونها رو به‌خاطر جنایاتشون محکوم کنه.


جولیو ترتزی، وزیر خارجة پیشین ایتالیا است که به سخنانش گوش می‌دیم:
جولیو ماریا ترتزی - وزیر خارجة پیشین ایتالیا
سلام به همة شما خانم‌ها، آقایان و دوستان عزیز.
واقعاً این یک گردهمایی بزرگ در پاریسه تا اعتراض کنیم به نرمش و پذیرش صحبت‌نکردن دربارة حقوق بشر و آزادی‌های بنیادین یک بازدیدکننده که به‌تازگی در رم بود و حالا در فرانسه هست. پریروز حین دیدار او، اتفاق غیر قابل باوری در پایتخت ایتالیا رخ داد. سمبل‌های فرهنگ رم... علا‌ئمی که ارزش‌های فرهنگ ایتالیا و اروپا رو نمایندگی می‌کنن، پوشانده، مخفی و جابجا شدند تا مبادا حساسیت احتمالی هیأت (رژیم) ایران برانگیخته نشه. این موضوع در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفت و موج عظیمی از خشم رو برانگیخت، حتی در میان سیاست‌مداران ایتالیایی، احزاب چپ که از نخست‌وزیر حمایت نمی‌کنند، هم‌چون احزاب تمام جامعة سیاسی، اعتراض کردند و نقل قول می‌کنم تأکید کردند که «این شرم‌آور و یک تحقیره که فرهنگ و هنر، ایده‌های جهانی تلقی نشوند». این یک فصل نیست، بلکه نشان‌دهندة اینه که در کشورهای ما، مراکز قدرت و دولت‌هایی هستند که حاضرند همه‌چیز رو کنار بگذارند، تحت نام و برای انجام معاملات پرسود، ولی این تظاهرات امروزه که به چنین رویکردی، «نه» خواهد گفت. همین‌جا است که امروز باید صدای خودمون رو بلند کنیم تا بگیم، (این) رژیم مسئول و حامی شبه نظامیان قاتله که در حال انجام عملیات و قتل عام ده‌هزار نفر در سوریه، عراق و خاورنزدیک هستند، (رژیمی که) از یک شبکة جهانی تروریستی حمایت و اونو تغذیه می‌کنه و هم‌چنان در فهرست تروریستی برخی کشورهای غربیه... باید به‌روشنی صحبت کرد و ما باید به‌روشنی صحبت کنیم به‌عنوان شهروند اروپایی و باید صدامون همیشه بیش از پیش توسط کسانی که حاکم هستند، شنیده بشه. متشکرم.



دکتر آلخو ویدال کوادراس - رئیس کمیتة بین‌المللی در جستجوی عدالت
دوستان عزیز، خانم‌ها، آقایان و به‌خصوص شما، دوستان عزیز در کمپ لیبرتی. شما که این گردهمایی رو امروز تماشا می‌کنید. اینجا گردهم آمده‌ایم تا اعتراض کنیم علیه دیدار روحانی. خوشحالم که می‌بینم تعداد زیادی از شما اینجا حضور دارید، در همبستگی با مقاومت ایران. عجب گردهمایی عظیمی از افراد متعهد و شجاع. ما فریبِ لبخندهای روحانی رو نخواهیم خورد. اگر او یک میانه‌رو واقعی بود، به اعدام‌ها در ایران اعتراض می‌کرد، زندانیان سیاسی رو آزاد می‌کرد، اسیدپاشی به زنان رو متوقف می‌کرد و هم‌چنین مجازات‌های بی‌رحمانة بسیاری (رو که اعمال می‌شه). روحانی با اعدام‌ها مشکلی نداره. او می‌گه، اعدام افراد، یا فرمان خدا است یا اجرای قانون مصوب پارلمانیه که به «ملت» تعلق داره! و اعدام صورت گرفته و به او هیچ ربطی نداره! آیا این براتون قابل تصوره؟ تمام جهان از تعداد اعدام‌ها در ایران (در شوک هست) و رئیس این حکومت می‌گه که هیچ ربطی به او نداره! این چهرة واقعی روحانی است. شما حق دارید که او رو رئیس‌جمهور 2000 اعدام بنماید. نباید از او در هیچ‌یک از پایتخت‌های اروپایی استقبال بشه. امروز ما اینجا هستیم تا با صدای بلند بگیم: ایران هرگز تبدیل به یک کشور دموکراتیک نخواهد شد و به دوست خوبی برای جامعة جهانی تبدیل نخواهد شد، تا زمانی که روحانی یا کسی دیگر در رأس این رژیم، در قدرت باشند. ایران دارای یک جنبش مقاومت سازمان‌یافته است که توسط یک زن خارق‌العاده و متعهد هدایت می‌شه. ایران به سازمان مجاهدین خلق ایران نیاز داره، به شورای ملی مقاومت ایران و طرح 10 ماده‌یی خانم رجوی نیاز داره، برای آزادسازی مردمش از یک سرکوب بی‌رحمانه و (رها کردن) جامعة جهانی از تروریسم و بنیادگرایی. منفعت غرب و هم‌چنین جامعة بین‌المللی در اینه که درک کنند، در هر مسئلة مربوط به ایران، یک سازمان و یک نیروی منطقی، بردبار و دموکراتیک وجود داره که ما باید با اون همکاری و از اون حمایت کنیم، این همانا شورای ملی مقاومت ایرانه، تحت هدایت مریم رجوی. هرگونه تأخیری در اذعان این واقعیت، منجر به اعدام‌ها و سرکوب بیشتر برای مردم ایران خواهد شد و هم‌چنین به قتل عام‌های جدید و ناامنی در سوریه، عراق، یمن و تمام منطقة خاورمیانه.

زنده باد ایران آزاد، متشکرم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر