۱۳۹۴ آبان ۱۷, یکشنبه

مجاهدين خلق ومقاومت ايران،کنفرانس در پارلمان انگلستان - محکومیت اعدامهای فزاینده و نقض حقوق بشر در ایران - فراخوان به لغو محاصرة اشرفی‌ها در لیبرتی


همبستگي،ملي،8،نوامبر،2015:  جلسه پارلمانی مقاومت ایران ومجاهدین خلق ایران در انگلستان برای محکومیت حمله موشکی به لیبرتی
در یک کنفرانس پارلمانی در لندن که قبل از حمله موشکی ۷ آبان به لیبرتی در سالن سی.پی.ای. CPA پارلمان انگلستان معروف به سالن کشورهای مشترک‌المنافع برگزار شد، نمایندگان برجسته از هر دو مجلس و از تمامی احزاب اصلی این کشور و شخصیت‌های سیاسی، حقوقی و مدافع حقوق بشر، وخامت وضعیت حقوق بشر در ایران و افزایش شمار اعدام‌ها توسط رژیم آخوندی از جمله اعدام نوجوانان را مورد بحث و بررسی قرار دادند و خواهان اتخاذ سیاستی قاطع در قبال رژیم و حمایت از اپوزیسیون سازمان‌یافتة مردم ایران برای تغییر شدند.
سخنرانان کنفرانس پارلمانی لندن تأکید کردند، سرکوب در داخل و حمایت از تروریسم در خارج از کشور، ابزاری است که رژیم ایران به‌وسیلة آن بقای خود را تضمین می‌کند. آنها ضمن محکوم‌کردن مماشات دولت‌های غربی با رژیم گفتند، اکنون زمان حسابرسی از بالاترین مقامات رژیم آخوندی، از جمله ولی فقیه این رژیم، فرا رسیده است.
نمایندگان و شخصیت‌های شرکت‌کننده در این کنفرانس از جمله عبارت بودند از:
بارونس بوتروید رئیس و سخنگوی پیشین مجلس عوام
لرد دالاکیا معاون رهبری حزب لیبرال دمکرات
آندرو رازیندل عضو برجستة کمیتة خارجی پارلمان و معاون پیشین حزب محافظه‌کار
سر دیوید ایمس رئیس مشترک کمیتة پارلمانی بریتانیایی ایران آزاد
استیو مک‌کیب نمایندة ارشد حزب کارگر در مجلس عوام
مارک ویلیامز نمایندة مجلس عوام از لیبرال‌دموکرات
لرد کاتر نمایندة مجلس اعیان از حزب لیبرال‌دمکرات
مایک فریر نمایندة مجلس عوام از حزب محافظه‌کار
آندرو لور Andrew Lewer نمایندة پارلمان اروپا
دکتر فیلیپا وایتفورد سخنگوی حزب ملی اسکاتلند در زمینة بهداشت و درمان در مجلس عوام
پرفسور سارا چندلر رئیس جامعه حقوقدانان اروپا و عضو هیأت اجرایی کانون وکلای انگلستان و ولز
پرفسور بیل باورینگ نمایندة کمیتة حقوق بشر جامعه حقوقدانان انگلستان و ولز
مالکوم فاولر عضو برجستة کانون وکلای انگلستان و ولز
دکتر صباح مختار رئیس جامعة وکلای عرب
طاهر بومدرا مسئول پروندة اشرف در سازمان ملل
مارگارت اوئن رئیس سازمان غیر دولتی زنان و حقوقدان
سر دیوید ایمس در سخنرانی خود در کنفرانس پارلمانی لندن، گفت: «جنایات مخوف و اعدام‌ها و دستگیری‌های گسترده که در ایران به‌خصوص در چند ماه اخیر صورت می‌گیرند، نتیجة اجرای یک سیاست شیطانی است که هدفش وحشت‌زده‌کردن جامعة مدنی و فرونشاندن هرگونه اعتراض در قبال مخالفت عمومی رو به گسترش علیه (ولی فقیه رژیم) ایران و حکومت مذهبی‌اش است ».
دیوید ایمس با ذکر نمونه‌هایی از اعدام‌های صورت‌گرفته توسط رژیم طی مدت اخیر، بویژه بعد از روز جهانی علیه مجازات اعدام، گفت: “بی‌دلیل نیست که مردم ایران از این نوع وحشیگری عصبانی و خشمگین هستند. فهم دلایل این وحشی‌گری خیلی مشکل نیست. واقعیت این است که ما با یک رژیم مذهبی روبرو هستیم که بدون هیچ حمایت داخلی، می‌خواهد ایدئولوژی قرون وسطایی خود را بر روی نسل جوانی اعمال کند که خواستار آزادی و آینده‌یی دموکراتیک برای کشورشان هستند.
به همین دلیل است که این رژیم تقریباً به‌مدت چهار دهه هم‌چنان یک جنگ تمام‌عیار را علیه مردم خودش به‌راه انداخته و در دو سال حکومت باصطلاح «پرزیدنت مدره» حسن روحانی بیش از دو هزار نفر را اعدام کرده است. تا آخوندها بتوانند حکومت قرون وسطایی خود را حفظ کنند.
سر دیوید ایمس ضمن محکوم‌کردن بی‌عملی غرب در قبال جنایات رژیم آخوندی تصریح کرد که نتیجة این سیاست، گسترش تروریسم رژیم به خارج از کشور، از جمله جنایات آن علیه اشرفی‌ها و حملات تروریستی در سایر کشورهای جهان بوده است.
وی اضافه کرد:
پیامد مستقیم سکوت ما، شرکت نظامی فعال رژیم ایران در حمایت از قتل عام رژیم اسد در سوریه و حمایت مستمر (حکومت) تهران از عوامل تروریست در عراق، یمن، لبنان، بحرین و نقاط دیگر منطقه است.
 اگر دولت‌های غربی در قبال نقض مستمر و سیستماتیک حقوق بشر در ایران می‌ایستادند و خواستار حسابرسی از مسئولان کشتار 120000 مخالف سیاسی و هواداران اپوزیسیون دموکراتیک ایران، شورای ملی مقاومت و سازمان مجاهدین خلق ایران و یا قتل عام 30000 زندانی سیاسی در سال 1988 می‌شدند، رژیم مذهبی (حاکم بر) ایران هیچ‌وقت نمی‌توانست وحشی‌گری خود را به سوریه و یا بحران‌هایی که ما امروز در تلویزیون خود شاهد آن هستیم، گسترش بدهد.
 (رژیم) ایران منبع بی‌ثباتی در منطقه بوده و خواهد بود. با این وضعیت فقط در صورتی می‌توان به‌درستی برخورد کرد که دولت ما و متحدین غربی ما بخواهند رفتار و شیوة برخورد گمراه‌کنندة خود را با (حکومت) تهران تغییر بدهند ما باید گفتار و کلمات خود را با اقدامات قاطع پیگیری کنیم.
 به همین دلیل است که کمیتة ما مجموعه‌یی از توصیه‌های سیاست را در یک بیانیه به دولت پیشنهاد کرده تا سیاست خود را در قبال (رژیم) ایران بررسی کند که از جمله شامل این توصیه‌ها است:
اول: باید برای سران (رژیم) ایران روشن سازیم که رفتار آنها در قبال مردم خودشان کاملاً غیرقابل قبول است. ما نباید چشمان خود را در قبال نقض وحشتناک حقوق بشر در ایران ببندیم. وضعیت حقوق بشر در ایران باید در هر روابط دوجانبه‌یی در اولویت قرار گیرد.
دوم: ما باید با اپوزیسیون دموکراتیک ایران، یعنی شورای ملی مقاومت ایران کار کنیم و از طرح 10 ماده‌یی رئیس‌جمهور برگزیدة شورای ملی مقاومت خانم مریم رجوی حمایت کنیم که متعهد به لغو اعدام، خاتمة شکنجه در آیندة ایران است و به یک ایران دموکراتیک و غیر اتمی مبتنی بر جدایی دین از دولت و برابری جنسیتی و لغو هرگونه تبعیض قومی و مذهبی فراخوان می‌دهد حمایت کنیم. بنابراین خانم‌ها و آقایان، من خیلی خوشحالم اعلام کنم که بیش از 200 نفر از همکارانم از هر دو مجلس عوام و اعیان و از تمامی احزاب اصلی، حمایت خود را از این سیاست اعلام کرده و امیدواریم در آیندة نزدیک بتوانیم این عدد را افزایش دهیم.
پیام ما به دولت روشن است. ما بیش از نمی‌توانیم آرزوها و خواسته‌های دموکراتیک مردم ایران را برای تغییر نادیده بگیریم.
به‌خاطر این ملت و منافع آیندة خودمان و دنیا، نباید با فشردن دستان نمایندگان این حکومت مذهبی وحشتناک به آن مشروعیت ببخشیم. به‌جای آن ما حالا باید در کنار کسانی قرار بگیریم که به‌دنبال یک ایران آزاد و دموکراتیک هستند که در طرح 10 ماده‌یی خانم رجوی تضمین شده است و خواستار پاسخگویی کسانی باشیم که مسئول این کار هستند، از جمله مقامات بالای رژیم و رهبر رژیم ایران.
 جلسه پارلمانی مقاومت ایران ومجاهدین خلق ایران در انگلستان برای محکومیت حمله موشکی به لیبرتی

رئیس مشترک کمیتة پارلمانی بریتانیایی ایران آزاد سپس پیام رئیس‌جمهور برگزیدة مقاومت خانم مریم رجوی را به کنفرانس پارلمانی لندن، قرائت کرد.
خانم مریم رجوی در این پیام خطاب به نمایندگان مردم انگلستان، گفت:
دفاع شما از حقوق بشر سرکوب‌شدة ایران مایة دلگرمی برای هم‌میهنان من است.
ماشین برنامه‌ریزی‌شدة اعدام‌های روزانه، سلب تمام آزادی‌های فردی و اجتماعی هموطنان من و تحمیل انواع مجازات‌ها و محدودیت‌ها به آنها را از نظرها دور داشته است.
 سرکوب بی‌وقفة زنان و جوانان ایران، مهم‌ترین‌ وجه سیاستی است که خصلت آن بی‌ثبات‌کنندگی و خونریزی است.»
رئیس‌جمهور برگزیدة مقاومت با اشاره به نقش حکومت آخوندی به‌عنوان عامل اصلی بی‌ثباتی در عراق و عامل اصلی نسل‌کشی در سوریه، افزود:
این آخوندها هستند که با فرماندهی یک سرکوب فاجعه‌بار سراسری، باعث آوارگی میلیو‌ن‌ها سوری و از جمله مهاجرت صدها هزار از نفر آنها به اروپا شده‌اند. این رژیم ایران است که پای روسیه را به سوریه باز کرده و بحران آن‌جا را شدت بخشیده است.
این رژیم یک فاشیسم دینی غیر قابل اصلاح هست که از هنگام روی کار آوردن یک رئیس‌جمهور مدعی اعتدال، شمار اعدام‌ها را به بالاترین رکورد ربع قرن اخیر رسانده است.
اما در نقطه مقابل همة این عوامل منفی، یک ملت مشتاق آزادی هست که از خودش یک مقاومت سازمانیافته و نیرومند دارد. مردم و مقاومتی خواهان یک دموکراسی پایدار با لغو حکم اعدام، جدایی دین و دولت و برابری زن و مرد. این نیرویی است که کلید پایان‌دادن به بحران ایران و خاورمیانه را در دست دار‌د. شکوفایی واقعی و پایدار روابط کشورهای اروپا با ایران در گرو راهی است که این مقاومت در پیش گرفته.
بنا به تجربه‌های مکرر، هر سیاستی که متکی به رژیم ایران یعنی عامل اصلی بی‌ثباتی و نسل‌کشی در منطقه باشد، باز هم شکست می‌خورد. سیاست درست قرار گرفتن در کنار مردم و مقاومت ایران است.
من انگلستان و همه دولت‌های غرب را فرا می‌خوانم که بی‌اعتنایی به نقض حقوق بشر ایران را متوقف کنند و به تعهدشان در مورد حفاظت مخالفان ایرانی در لیبرتی که هدف اصلی کشتار و سرکوب بوده‌اند، عمل کنند. مشخصاً، محاصرة لیبرتی به خصوص محاصرة پزشکی آن،‌ باید پایان یابد و پروندة لیبرتی و مدیریت آن باید از دست عناصر وابسته به رژیم آخوندی گرفته شود».
دراین کنفرانس پارلمانی بارونس بوتروید، عضو برجسته مجلس اعیان و رئیس و سخنگوی پیشین مجلس عوام انگلستان در سخنرانی خود گفت:
توافق اتمی با (رژیم) ایران هیچ کاری در جهت بهبود سابقة وحشتناک حقوق بشر و حقوق مدنی در ایران نمی‌کند. هیچ چیزی در آن توافق نیست که در پی ترغیب یا وادار کردن این رژیم ظالم و سرکوبگر به تغییر باشد
دیکتاتوری مذهبی (حاکم بر) ایران در برابر (نیروی تغییر) مصون نیست. (مردم ایران) در آرزوی تغییرند و می‌خواهند شاهد پیشرفت، رونق و کامیابی باشند جوانان (ایران) می‌خواهند تغییر را ببینند.
لرد دالاکیا معاون رهبری حزب لیبرال دمکرات طی سخنانی در کنفرانس لندن، اظهار داشت: “هرکسی فیلم‌های به‌دار آویختن مردم از جراثقال در ملاء عام را تماشا کرده، برایش محسوس است که رژیم ایران چه‌قدر بی‌رحم و وحشی است.
بارها از همان روز اول گفته‌ام که ما باید از جنبش مقاومت ایران حمایت کنیم بیش از هر چیز دیگری می‌خواهیم مطمئن شویم، ایران به آن دموکراسی باز گردد که آزادی و رهایی افراد در آن کشور را گرامی و ارزشمند می‌داند. مهم‌تر از آن این است که در جهت اهداف صلح‌آمیز در خاورمیانه پیش برود، جایی که مردم بتوانند در کنار هم با سازگاری و اتحاد زندگی کنند. ما مردم متمدن در نقاط مختلف جهان باید قدم به‌جلو بگذاریم و بگوییم، ما هیچ‌گونه بی‌عدالتی نسبت به مردم ایران را تحمل نخواهیم کرد.
یکی دیگر از سخنرانان این کنفرانس استیو مک‌کیب نمایندة ارشد حزب کارگر در پارلمان انگلستان بود؛ وی گفت:
میخواهم بگویم تا آنجا که به کمپ لیبرتی مربوط میشود آنچه که شما در این کشور باید انجام دهید پذیرفتن مسئولیت است. ما به‌عنوان یک عضو شورای امنیت سازمان ملل باید به‌طور جدی خواستار آن بشویم که کمپ لیبرتی به‌عنوان یک کمپ پناهندگی اعلام شود و تحت نظر کمیساریای عالی پناهندگان قرار گیرد.
استیو مک‌کیب سپس به ذکر برخی از جنایات رژیم آخوندی علیه مردم ایران، از جمله اعدام نوجوانان پرداخت، و گفت:
 این حکومتی است که اتحادیة اروپا (آن‌را) ناقض تعهدات بین‌المللی در رابطه با کنوانسیون حقوق کودک (دانسته است). بنابراین ما باید روشن سازیم که این‌را تحمل نخواهیم کرد و چشم خود را بر روی وقایعی که می‌دانیم آنجا صورت می‌گیرد نمی‌بندیم.
ما بایستی روشن سازیم که پایان‌دادن به مجازات مرگ و (نقض) حقوق بشر باید یک پیش‌شرط برای هر گونه روابط اقتصادی با (رژیم) ایران باشد و باید پیش‌شرط آزاد کردن کنترل‌شدة دارایی‌های منجمد شده باشد؛ در غیر این‌صورت ما در حمایت از قصابان و وحشی‌ها همدستی داریم و من این کار را نخواهم کرد.»
در کنفرانس در پارلمان انگلستان، مارک ویلیامز نماینده مجلس عوام، به شرکتش در کنفرانس بین‌المللی پاریس در روز جهانی علیه اعدام و ادای شهادت فرزاد مددزاده و پریا کهندل دربارة زندان‌ها و شکنجه‌گاه‌های خامنه‌ای اشاره کرد، و سپس به وحشت رژیم آخوندی از اوضاع انفجاری جامعه و وجود یک مقاومت سازمان‌یافته با پیشتازان آن در لیبرتی پرداخت، و افزود: “به دستگیری‌های جمعی، افزایش اعدام‌ها، تشدید سانسور رسانه‌ها و اینترنت نگاه کنید. اینها علائم وحشت در داخل رژیم است اشرفی‌ها مشعل امید را نمایندگی می‌کنند، مشعل دموکراسی و حقوق بشر متمدن را نمایندگی میکنند. به همین دلیل آنها از هر ابزاری که در اختیار دارند (علیه ساکنان لیبرتی) استفاده می‌کنند.
مارک ویلیامز در ادامه با تأکید بر این‌که هرگونه روابط اقتصادی با رژیم آخوندی باید به پایان احکام اعدام و بهبود اساسی وضعیت حقوق بشر مشروط شود، دربارة وضعیت لیبرتی، گفت: (باید) اطمینان حاصل شود که مدیریت کمپ لیبرتی از دست مزدوران عراقی رژیم ایران خارج شده و به‌طور مناسبی به مسئولیت سازمان ملل گذاشته شود. باید (با لیبرتی) به‌عنوان (یک کمپ پناهندگی) رفتار شود
(باید) تضمین شود که دارایی‌های سازمان مجاهدین خلق ایران در کمپ اشرف آزاد شود.
پروفسور سارا چندلر وکیل برجسته حقوق بشر - رئیس کمیسیون حقوق بشر جامعه حقوقدانان اروپا - شامل 800هزار وکیل از سراسر اروپا و رئیس کمیته حقوق بشر کانون وکلای انگلستان و ولز یکی دیگر از سخنرانان کنفرانس پارلمانی، در شروع سخنرانی خود به 2000 اعدام در دوران آخوند روحانی اشاره کرد و برخی از موضع‌گیری‌های ارگان‌های بین‌المللی، از جمله ملل متحد و عفو بین‌الملل را در محکومیت به‌کارگیری مجازات اعدام توسط رژیم برشمرد.
وی گفت: در ایران یک شتاب فزاینده در صدور حکم مرگ و اعدام در ملاء عام صورت گرفته است
پروفسور چندلر در ادامه با برشمردن شماری از کنوانسیونهای بین المللی و قطعنامه های شورای حقوق بشر در ممنوعیت صدور احکام اعدام، خواستار توقف اعدامهای وحشیانه در ایران شد.
پروفسور چندلر در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم پایان‌دادن به محاصرة ظالمانه علیه مجاهدان اشرفی در لیبرتی تأکید کرد، و گفت: «سال‌ها است که کانون وکلای انگلستان و ولز Law society از پناهندگان در کمپ لیبرتی حمایت کرده و دولت عراق و سازمان ملل را به‌دلیل شکست در حفاظت از این پناهندگان و دادن تضمین‌های مناسب رفاهی و درمانی برای ساکنان کمپ لیبرتی محکوم کرده است.
ما باید با بسیاری در سراسر جهان هم‌صدا شویم و به دولت خودمان فراخوان بدهیم که هر آن‌چه در توان دارد بکار گیرد تا گام‌های فوری جهت اعلام کمپ لیبرتی به‌عنوان یک کمپ پناهندگی تحت نظارت و حفاظت کمیساریای عالی پناهندگان اتخاذ کند و به دولت عراق بگوید، محدودیت‌ها و محاصرة پزشکی کمپ را بردارد.
ما باید گام‌های فوری برداریم تا بتوانیم از اقدامات عناصر رژیم ایران که در بیرون کمپ لیبرتی جمع می‌شوند جلوگیری کنیم و برای به‌رسمیت‌شناختن آرمان‌ها و خواسته‌های دموکراتیک مردم ایران برای تغییر فراخوان عمومی بدهیم. (باید) با اپوزیسیون دموکراتیک ایران یعنی شورای ملی مقاومت کار کنیم و برای حمایت از طرح 10 ماده‌یی (مریم رجوی) فراخوان بدهیم.
آندرو لور نمایندة پارلمان اروپا در سخنرانی خود، گفت: “من سلام‌های گروه تمام احزاب در آزادی مذهبی اتحادیة اروپا و توجه آنها را به تعدادی از کشورها در سراسر جهان و البته به‌طور خاص به ایران، را برای شما به همراه دارم». وی سپس جنبه‌هایی از سرکوب اقلیت‌های مذهبی توسط حکومت آخوندی را با ذکر نمونه‌های مختلف تشریح کرد.
آندرو رازیندل عضو برجستة کمیتة خارجی پارلمان و معاون پیشین حزب محافظه‌کار یکی دیگر از سخنرانان این کنفرانس، تأکید کرد:
ایران کشوری است که باید تغییر کند و باید به کشوری تبدیل شود که نسبت به همة ادیان و همة مردم بردبار باشد. و ما در انگلستان می‌بایست برای کسانی که جهت آزادی در ایران مبارزه می‌کنند کار بیشتری انجام دهیم تا تضمین کنیم که آن روز هر چه زودتر فرا برسد.»
عضو کمیتة خارجی پارلمان انگلستان سپس از مقاومت ایران به‌دلیل فعالیت‌های افشاگرانه دربارة جنایات رژیم آخوندی تقدیر کرد، و گفت:
«می خواهم تشکر کنم از دوستان خوب ایرانی ما که روز و شب در مجلس کمپین دارند تا جنایات وحشتناکی که روزانه در ایران صورت میگیرد را افشا کنند و تا تضمین کنند که اعضاء پارلمان و مجلس اعیان و هم چنین پارلمان اروپا از آنچه که در ایران میگذرد آگاه شوند.
می‌خواهم حمایتم را ابراز کنم، و نشان بدهم که در طرف شما هستم و همکاری با شما در کازار برای آزادی را ادامه بدهم؛ (آزادی‌یی) که مردم ایران شایستة آنند.»
طاهر بومدرا مسئول پرونده اشرف در سازمان ملل متحد در سخنرانی خود ضمن ارائة تحقیقات اخیرش دربارة قانون اساسی رژیم آخوندی، گفت: “تحت قانون اساسی کنونی (رژیم) ایران، غیر ممکن است که بتوانید دربارة دموکراسی و حقوق بشر صحبت کنید.
وی افزود: یکی از رژیم های نادری که مجازات مرگ اجباری را اجرا می کند، رژیم ایران است. مجازات مرگ اجباری به این معنا است که قاضی هیچ جایگزینی برای آن ندارد. او موظف به درخواست مجازات مرگ است این امر از نظر قوانین بین المللی غیر قابل قبول است.
رفتار با زنان همانند رفتار با برده است. این موضوع در قانون اساسی (رژیم ایران) و در قانون مجازات و قانون مدنی ارائه شده است. سوء استفاده از کودکان در قانون مجازات (رژیم) ایران امری قانونی است.
آزادی بیان در ایران مطلقاً تحت کنترل ولی فقیه است. هر چیزی که علیه آن‌چه ولی فقیه دیکته می‌کند ابراز شود در معرض مجازات مرگ قرار می‌گیرد.»
دکتر صباح مختار رئیس جامعة وکلای عرب، در سخنرانی خود در کنفرانس پارلمانی لندن با اشاره به محدودیت‌ها علیه اشرفی‌ها در لیبرتی، گفت: “ساکنان لیبرتی امروز از عدم تحقق حقوق اساسی خود رنج می‌برند.
مردم عراق مورد تعرض حدود 45 گروه شبه نظامی هستند. این گروهها تحت نظارت پاسدار قاسمی که از مقامات بالای ایران است کار میکنند. این گروهها نه تنها ایرانیان در عراق را مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار میدهند بلکه آنها در شکنجه مردم عراق نیز دست دارند.
(رژیم) ایران بزرگترین حامی تروریسم است و ما باید برای حفاظت از ساکنان لیبرتی و حفاظت از ارزش‌های انسانی به این مسئله بپردازیم.
پرفسور بیل باورینگ از دیگر سخنرانان کنفرانس پارلمانی لندن، گفت: «من یکی از بنیان‌گذاران کمیتة حقوق بشر کانون وکلای انگلستان و ولز در سال 1992 بودم؛ ما یک ارتباط طولانی با مبارزة سازمان مجاهدین و شورای ملی مقاومت داشتیم. امروز اینجا هستم تا رئیس فعلی‌مان کریستی بریملو را نمایندگی کنم که خودش در بخشی از این فعالیت‌ها حضور داشته است
ما قطعاً در این فراخوان که کمپ لیبرتی باید یک کمپ پناهندگی تحت حفاظت سازمان ملل باشد شریک هستیم.
شما در رابطه با کمپ لیبرتی از حمایت کامل ما برخوردارید و ما به کار با شما ادامه خواهیم داد.
مارگارت اوئن Margaret Owen رئیس سازمان غیر دولتی زنان و حقوقدان در سخنرانی خود، گفت: “ما چه‌طور می‌توانیم اجازه بدهیم که گفتگوهای (اتمی) با (رژیم) ایران موارد مطلقاً وحشتناک (نقض) حقوق بشر را تحت‌الشعاع قرار دهد؟ چه در رابطه با کمپ لیبرتی باشد یا در رابطه با اعدام‌های بسیار زیاد، زندانیان، زندانیان نوجوان و یا زنان زندانی؛ چه‌طور می‌توانیم به دولت خودمان اجازه بدهیم به اسم ما سکوت پیشه کند؟
این مطلقاً درست است که شما می‌گویید (رژیم) ایران شایستگی آن‌را ندارد و نباید عضوی از سازمان ملل باشد.
مالکولم فاولر عضو برجستة کانون وکلای انگلستان و ولز در سخنرانی خود بر حمایتش از مقاومت ایران و پیشتازان آن در کمپ لیبرتی تأکید کرد و گفت که هیچ وقت به ما اجازة سکوت و ایستایی ندهید. ما قول می‌دهیم همة آن‌چه را که در توانمان هست انجام بدهیم.
در کنفرانس پارلمانی لندن، نغمة رجبی از جامعة جوانان ایرانی در لندن به جنایات رژیم علیه اعضای اپوزیسیون ایران، از جمله اعدام و ترور دو تن از بستگانش اشاره کرد، و گفت: “مردم کشور من به‌ویژه جوانان ایران بسیار غیور و شجاع هستند و به‌رغم شکنجه و اعدام به مقاومت و جنگ خود ادامه می‌دهند.

من امروز از جانب جامعة جوانان ایرانی در لندن می‌خواهم بگویم، با توجه به تمام موانعی که ما با آن روبرو هستیم، تمام عوامل پیروزی را داریم، ما سازمان مجاهدین را داریم که به مدت نیم قرن از خودگذشتگی کرده و جهت آوردن آزادی برای مردم ایران مبارزه کرده است. ما از حمایت افراد آزادی‌خواه هم‌چون شما و بسیاری دیگر در جهان برخورداریم. ما غیر قابل توقف هستیم چون برای عدالت و آزادی میلیون‌ها ایرانی تحت ستم مبارزه می‌کنیم و تا موقعی که زنده هستیم هرگز رویای دموکراسی برای مردم خود را ترک نخواهیم کرد. و آن روز دور نیست.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر