۱۳۹۶ اسفند ۹, چهارشنبه

ایران - جنگ گرگها :ریشه جنگ و دعوا بر سر علوم اسلامی و غیراسلامی!




ایران - جنگ گرگها :ریشه جنگ و دعوا بر سر علوم اسلامی و غیراسلامی!

به دنبال تشدید تضادهای درونی رژیم،  جنگ تازه‌یی بین سران دو قوه نظام، آخوند روحانی و آخوند صادق لاریجانی درگرفته که به رسانه‌های رژیم نیز کشیده شده است
.
چند روز قبل روحانی ضمن سخنرانی در همایش خوارزمی، در اثبات ضرورت وابستگی به غرب و تن‌دادن به شرایط غربیها گفت: «جبر جبره، ریاضیات ریاضیاته، علم وصل نمیشه به نوع تفکر و ایدئولوژی. ما الآن تو کشور ما جناح بندی داریم پس بگیم که علم ریاضی اصول‌گرایان علم ریاضی اصلاح طلبان، علم علمه دیگه مرز نمیشناسه...» و در ادامه افزود «من قبول ندارم با انزوا هیچ کشوری به هیچی میرسه، با انزوا آدم به جایی نمیرسه، ما همه روابط علمی مون رو با دنیا محدود کنیم یک دانشمند ما میخواد بره توی یک سمینار قبلش یک جور باهاش حرف بزنیم، بعدش یک جور باهاش حرف بزنیم... اونجا شما چی گفتی؟ او از شما چی پرسید؟»[1]
روشن است که منظور روحانی از «من قبول ندارم با انزوا هیچ کشوری به جایی برسه» توجیه تلاش برای آویختن به غرب است و در اشارهٴ بی‌قافیة به «دانشمند و سمینار» هم می‌خواهد ضمن زدن سیخی به روشهای قضاییه، دست خودش را از جنایتهای اطلاعاتی و امنیتی پاک کند، در حالی که به قول یکی از مهره‌های رژیم، روحانی « همیشه تو حکومت مسئولیتهای امنیتی داشته... امنیتی‌ترین آخوند کشور که اصلاً تخصصش توی کارهای امنیتی و اطلاعات و بگیر و ببند است»[2] و حالا ژست آزادیخواهی می‌گیرد و از آزادی تحقیق و پژوهش و... دم می‌زند.
 دو روز بعد صادق آملی لاریجانی در پاسخ روحانی گفت:«این‌که گفته می‌شود ریاضی، ریاضی است و ما علم دینی نداریم استدلال سخیفی است. آیا با همین روش می‌توان گفت که دانش‌آموز، دانش‌آموز است و دانش‌آموز کلاس اول و دوم معنا ندارد؟ وقتی یک مقوله یا شیء دارای صفتی باشد، متصف به آن صفت می‌شود و ما باید بررسی کنیم که این صفت وجود دارد یا خیر. باید ببینیم در چه علومی ارزشها و مقولات دینی می‌توانند ورود کنند و در کجا نه. با حرفهای بسیطِ اینگونه نمی‌توان بحثهای مهم و دقیق و مردافکن فلسفی در باب ورود ارزشها و پیش فهمها و پیش فرضها را به ساحت علوم و خصوصاً علوم انسانی منکر شد».[3] اما حرفهای آخوند لاریجانی هم در شکل و هم در محتوا به‌شدت سخیف و به‌غایت ارتجاعی است و با این قیاس و مثال بی‌ربطی که زد نشان داد که در همان منطق صوری و علوم حوزوی هم چنته‌اش خالی است.
البته کاملاً روشن است که موضوع دعوا مطلقاً ربطی به علم و دین و نحوه‌ نگرش به موضوعات علمی و اسلامی ندارد؛ علم و دین همیشه برای هر دو باند نظام، ابزار سرکوب و غارت و بازیچهٴ حکومتشان بوده است، مانند اسلامی کردن دانشگاهها که ابزاری برای سانسور و اختناق در دانشگاهها و تبدیل آن به مراکز بسیج و زائدهٴ حوزه است.
این موضوعات البته تنها بهانه‌های رقابت و دعواهای باندی است که مشخصاً بعد از قیام مردم ایران و بن‌بستهای فزاینده‌یی که رژیم در آن قرار دارد، تشدید شده است.
واقعیت این است که  در این میدان دست باند خامنه‌ای و امثال آخوند لاریجانی خیلی رو است. اما روحانی در منتهای شیادی می‌خواهد با نقاب اصلاحات، ادا و اطوار اپوزیسیون در بیاورد. البته باند خامنه‌ای هم در جنگ قدرت جلو او می‌پیچد و دستش را رو می‌کند.
روز بعد از سخنرانی روحانی روزنامه حکومتی جوان نوشت: «رئیس‌جمهور دیروز در جشنواره خوارزمی وارد بحث فلسفی «علم دینی و غیردینی» شد، بحثی که نه تخصصی در آن دارد و نه وظیفه اوست و نه از آن برای عموم مردم فایده‌ای داشت. رئیس‌جمهور سابق نیز در دوره دوم ریاست‌جمهوری خود، رویه نظریه‌پردازی را پیش گرفت تا خود را از سطح یک رئیس قوه اجرایی به سطح یک فیلسوف صاحب‌نظر برای اداره جهان بالا بکشد اما کار او به زنبیل‌کشی در خیابانهای تهران کشید».
می‌بینیم که استفاده از دین، ابزار مشترک هر دو باند در رقابت و جنگ با یکدیگر است. تنش و کشمکشهای دو باند در جنگ قدرت ابعاد گسترده و دامنه‌داری دارد. فراموش نمی‌شود که در مقطع انتخابات روحانی چطور با فریبکاری می‌خواست روی موج نفرت اجتماعی از خامنه‌ای سوار شود و با اپوزیسیون نمایی کار خودش را در انتخابات پیش ببرد.
اکنون نیز در مقطع قیام، جدالهای باندی را که به‌علت انزوای درونی و بیرونی رژیم گسترش یافته بایستی در بستر قیام و در پرتو قیام دید و مورد بررسی قرار داد.
هر دو باند تلاش می‌کنند خود را از مسیر آتش قیام کنار بکشند و باند رقیب را سپر خود کنند.
 باند خامنه‌ای علت قیام و مطالبات مردم را اساساً اقتصادی می‌بیند و می‌گوید عامل این وضعیت روحانی و دولت اوست و بایستی پاسخگو باشد و روحانی هم عامل مطالبات مردم را سیاسی و اجتماعی می‌بیند تا بتواند باند مقابل را عامل این وضعیت  معرفی کند.
اما وقتی فارغ از موضوع دعوا و چگونگی و شدت آن، از بالا به داستان جنگ و جدالهای درونی نگاه می‌کنیم به‌روشنی درمیابیم که این همه از آثار و پیامدهای قیام است که این‌گونه به داخل رژیم سرازیر شده و همه اجزای نظام را هراسان و آشفته کرده است. اجزایی که هر کدام در جدال قدرت و جنگ برای غارت بیشتر مردم به جان هم افتاده و هر کدام از یک طرف تیشه به ریشهٴ نظام می‌زنند.


[1]  آخوند روحانی ۵اسفند همایش خوارزمی
[2]  ازغدی ـ تلویزیون رژیم 14بهمن 1396
[3]  آخوند لاریجانی هفتم اسفند



  مطالب مارا درتو ئیتر بنام @ bahareazady ووبلاک انجمن نجات ایران   دنبال کنید

مهم‌ترین عنوانهای روزنامه‌های حکومتی در روز چهارشنبه نهم اسفند ماه


 
مهم‌ترین عنوانهای روزنامه‌های حکومتی در روز چهارشنبه نهم اسفند ماه
صفحات اول روزنامه‌های حکومتی امروز نهم اسفند بیشترین عنوانهای خود را اختصاص داده‌اند  به دود و دم های اقتصادی نوبخت سخنگوی دولت و همچنین مجیزگویی آخوند روحانی از پاسدار قاسم سلیمانی، اما در کنار این عنوانها بحرانهای اقتصادی اجتماعی بیشترین تیترهای همین روزنامه را پر کرده است:
آفتاب یزد: 110روز از زلزله کرمانشاه گذشت و هم‌چنان دو هزار خانواده بدون کانکس هستند. بودجه مورد نیاز برای تأمین این مقدار کانکس تنها ۶میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان است- در این مملکت شش میلیارد تومان پیدا نمی‌شود؟
امتیاز:‌ دستگیری 241تن از اراذل و اوباش، هشدار پلیس درباره فروش محصولات پیش ساز مواد محترقه
بهار:‌پروانه سلحشوری: چرا جاسوس نبودن کاظمی الآن اعلام شد؟
تجارت: گرانی همزاد اسفند
تجارت:‌لشکر بیکاران ناشی از رکود
خراسان:‌ عراقچی و سردار صفوی در نشست دیپلوماسی آب و فرصتهای هیدرو پلیتیک غرب آسیا مطرح کردند؛ زنگ خطرهای سیاسی امنیتی آب
جهان صنعت: تخم مرغ و لبنیات در صف گرانی
رسالت:  چرا در اجرای عدالت به‌ویژه عدالت اقتصادی عقب هستیم؟- در حوزة‌ مبارزه با نابرابری و فساد، عقب هستیم. تا کنون کدام مسؤل را به‌خاطر نقض قواعد عدالت برکنار کردیم؟
        بی‌عدالتی در حوزه اقتصادی ناشی از امضاهای طلایی است باید در این مورد بازنگری کنیم – رانت و ناکارآمدی مدیریتهای ارشد مانع ایجاد عدالت اقتصادی است – برخی با شعار عدالت به‌دنبال ارتزاق خود هستند. عدم شفافیت، موجب بی‌عدالتی است

فساد و اختلاس و جنگ باندی در کنار آن موضوع بعدی است که عنوانهای زیادی را در روزنامه‌های امروز اشغال کرده:
آرمان: پرونده تخلفات مدیر کل قم در بازرسی
آرمان: محمدعلی انصاری: برخیها از انتقاد نان می‌خورند
ابتکار: مؤسسه همشهری زیر ذره‌بین تحقیق و تفحص
ابتکار: تحقیق و تفحص مجلس علیه مافیای خودرو
اقتصاد ملی: این بار در گمرک، کشف فساد مالی
عصر اقتصاد: مدیران آبی کشور مطرح کردند: رودخانه خوارها نصیحت پذیر نیستند
کیهان: فقط یک نمونه که خبرگزاری فارس از گیلان مخابره کرده و به رسانه‌ها کشیده شده است، آقای کرباسچی شهردار اسبق، که این روزها، در این دانشگاه و آن دانشگاه برای عدالت و آزادی و حق انتخاب سخنرانی می‌کند، سال 82کارخانه رشت الکتریک را با حدود 600کارگر برای همسر خود، همسر قبه، همسر عبدالله‌ نوری و همسر شریعتی دهقان خرید، کارگرانش را بیکار کرد و حالا می‌خواهد زمین باقیمانده از آن کارخانه پررونق را با 60آپارتمان لوکس در شمال تهران معاوضه کند!
آرمان: جالب است بدانید یکی از کارمندان مؤسسه همشهری از سال 91 برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفت و در سال 93 به‌دلیل اتمام مدت مرخصی بدون حقوق و با توجه به این‌که امکان بازگشت حضوری به کار نبود، تقاضای تبدیل وضعیت و دورکاری شد و از اول شهریور 93 این فرد به‌عنوان کارمند مؤسسه همشهری و با پست دبیر سرویس همشهری آنلاین ماهانه حقوق و مزایا دریافت می‌کرد و این در حالی است که چهار نفر دیگر نیز به‌رغم عدم حضور در محل کار حقوق دریافت می‌کردند. نظری گفت: علاوه بر این 19نفر از کارمندان شرکت همشهری در سال 90، 30نفر در سال 91، 32نفر در سال 92، 54نفر در سال 93، 35نفر در سال 94، 51نفر در سال 95 و 47نفر در سال 96 به‌رغم عدم حضور مستمر در محل کار به‌صورت ماهانه حقوق و مزایا دریافت می‌کردند. وی با بیان این‌که استخدام 16نفر به‌عنوان مشاور مدیرعامل از سال‌های 90 تا 96 بدون کارکرد مشخص و بدون مجوز قانونی و برخلاف ساختار سازمانی همشهری باعث شد که یک‌میلیارد و 500‌میلیون تومان هزینه به همشهری تحمیل شود، گفت: این از جمله مواردی بود که علاوه بر ابهام در مجلات و ضمائم، امور بازرگانی، عدم وصول مطالبات، قراردادهای غیرمتعارف و همچنین هزینه‌های بدون مستندات در تحقیق و تفحص مورد تأیید قرار گرفته است.
وطن امروز: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس معتقد است برخی اختلاسگران را به بهانه مأموریت از کشور فراری می‌دهند.
حملات به دولت روحانی هم در روزنامه‌های هر دو باند موضوع اخبار و مطالب تحلیلی است:‌
ابتکار: عضو کمیسیون شوراها: استیضاح ربیعی رأی می‌آورد – اصرار نمایندگان به استعفای وزیر کار
اقتصاد پویا: سؤال از رئیس‌جمهور دوباره کلید خورد
کارون: درایتی: روحانی متهم است که بیشتر در مقام حرف مسائل را مطرح می‌کند
جوان: اگر واقعاً دل‌مشغولی این روز و شب‌های آقای روحانی «امتناع» علوم انسانی اسلامی است... پس چه کسی باید برای کوچک شدن روزبه‌روز سفره خانواده ایرانی، به تأخیر افتادن مکرر پرداخت حقوق کارگر ایرانی، بی‌کار ماندن جوان تحصیل‌کرده ایرانی، بر باد رفتن سرمایه هزاران خانوار ایرانی در مؤسسات بی‌اعتبار، شرمساری پدر ایرانی در مقابل خانواده‌اش به جهت عدم تهیه معاش مناسب و رشد آسیب‌های اجتماعی ناشی از مشکلات اقتصادی و معیشتی غصه بخورد؟
رسالت: رئیس‌جمهور به جای هشدار به دانشگاهها در مورد اساتید دوتابعیتی و زیان علوم انسانی متکی بر تفکر مادی، می‌آید اسلامی شدن علوم انسانی را با عبارات موهن و غیرواقعی تخطئه می‌کند... رئیس‌جمهور هنگام خواندن روضه این مصیبت، اگر غش و ضعفی دارد باید به سمت منافع ملی و ملت بیفتد نه آن طرف که بوی کفر و بی‌دینی و وطن‌فروشی می‌دهد.
غلط کردن گویی نسبت به سیاستهای سرکوبگرانه در وحشت از قیام مردم ایران در روزنامه‌های حکومتی امروز هم دیده می‌شود:
آرمان: دبیر شورای ‌عالی حوزه‌های علمیه ضمن اعلام شرکت نکردن در جلسات جامعه مدرسین گفته است: آیت‌ا... استادی توضیح می‌دهد که «اوایل انقلاب به خیال انجام وظیفه به‌عنوان کار قضایی یا شبه‌قضایی به مسافرت به بندرعباس و بار دیگر بندرعباس و نیز سبزوار، تبریز و زنجان رفتم اما بعدها که به آن سفرها مروری داشتم، به این نتیجه رسیدم که‌ ای کاش این ماموریت‌‌ها را نمی‌پذیرفتم، محیط آرام نبود و گاهی تحت تاثیر برخی سر و صداها کاری انجام می‌شد، افرادی مانند حقیر هم سابقه و خبرویت در برخورد با مسائل نداشتند و گاهی منافقان غیر‌مستقیم در بخشی از امور تحریک می‌کردند که شاید برخی‌‌ها متوجه نبودند در هر حال بنده برای کسانی که شاید به ناحق محکوم شدند و رنجی را تحمل کردند و... مدام طلب مغفرت می‌کنم به امید این‌که این لغزش‌‌های به یک معنی غیرعمدی مورد عفو و بخشش خلق و خالق متعال قرار گیرد».

حملات باندها به احمدی‌نژاد در روزنامه‌های چهارشنبه ادامه دارد. در یک مورد ایستادگی او در مقابل باند خامنه‌ای تأیید شده است:
جهان صنعت: احمدی‌نژاد اگر ‌چه از دل اصول‌گرایی بر‌آمد اما در عمل نشان داد پایبندی چندانی به اصول ندارد.
در یک نکته تردیدی نیست. احمدی‌نژاد برای قدرتِ نهاد ریاست‌جمهوری جنگید و در مقابل کسانی که سودای تشریفاتی کردن آن را داشتند ایستاد و حداقل به این خاطر قابل ستایش است.
حمله توامان به حسن روحانی و احمدی‌نژاد در روزنامه‌های باند ولی‌فقیه ارتجاع، قبل از هر چیز عمق شقه در رأس نظام را به نمایش گذاشته است:
کیهان:‌شریعتمداری در نامه به ضرغامی : امروز هم ‌اشعث‌ها هستند و مثل همان ‌اشعث‌ها نق می‌زنند، یکی تسلیم شدن در مقابل آمریکا را سیاست هوشمندانه! جا می‌زند، آن دیگری نامه به علی زمان را سرگشاده می‌نویسد که دیگران هم ببینند و تحسینش کنند
در روزنامه‌های هر دو باند در کنار خط‌ و نشان کشیدن برای احمدی‌نژاد، فاز پایانی نظام و  بی‌عملی خامنه‌ای در مقابل او برجسته شده است:
ابتکار:‌به نظر می‌رسد مشاوران و نزدیکان احمدی‌نژاد از مدتها پیش پروژه عبور از جمهوری اسلامی ایران را کلید زده و در پی ایفای نقش در میدان «پساجمهوری اسلامی» هستند. عملکرد و رفتارهای احمدی‌نژاد در ماه‌های اخیر حکایت از آن دارد که تئوریسینهای حامی او به این باور قطعی رسیده‌اند که جمهوری اسلامی‌ توان ادامه حیات نداشته و لازم است برای روزگار پس از این نظام ترفندی بیندیشند و جایی برای خود در ماشین قدرت، پس از فروپاشی نظام دست و پا کنند. در چنین شرایطی خویشتنداری و صبوری کلیه نهادهای قضایی و حاکمیتی در برابر او ـ که گرچه بسیار سخت، ناراحت‌کننده و کسالت‌بار شده است ـ حتی اگر ناشی از نقاط ضعف خودشان هم باشد، بسیار هوشمندانه و زیرکانه است.
احمدی‌نژاد سعی دارد با استفاده از هر ابزاری چهره‌ای جذاب! و البته رادیکال از خود ارائه دهد، بسیار علاقه‌مند است که مدتی را در بازداشت، حصر یا تحت فشار بگذراند. او تلاش می‌کند با این تحرکات به دو هدف عمده دست پیدا کند. نخست تطهیر سیمای زشت و کریهی که از هشت سال زمامداری امور از خود به یادگار گذاشت و دوم ایفای نقش در دورانی با شاخص‌ها و ملاک‌هایی غیر از جمهوری اسلامی.
اعتماد:‌محمدرضا باهنر طی سخنانی در نشست خبری با اهالی رسانه درباره اظهارات اخیر احمدی‌نژاد و نامه او به رهبری اظهار کرد: اگر بخواهیم اصل نظام را زیر سؤال ببریم خوب نیست و ایشان باید در رفتار خود تجدید‌نظر کنند.احمدی‌نژاد در رفتارهای خود باید تجدید‌نظر کند.

انزوای جهانی و منطقه‌یی نظام موضوع روزنامه‌های باند همسو با روحانی است. برخی از این روزنامه‌ها تلویحا به توصیه به خوردن برخی زهرهای جدید کرده‌اند:
آرمان: آیا سرنوشت برجام در ابهام است؟
حدود یک‌ماه پیش جلسه‌یی در بروکسل تشکیل شد که وزرای خارجه عضو ناتو در آن شرکت داشتند و در روزهای پایانی هم از آقای دکتر ظریف دعوت به‌عمل آوردند که با ایشان هم مستقیماًًًً مذاکره کنند. دو روز قبل از این مذاکرات، وزیر امور خارجه آلمان با اشپیگل مصاحبه و در آنجا بیان کرده بود اگر بخواهیم با ایران در ارتباط با برجام همکاری کنیم، ایران باید سه پیشنهاد ما را عملی کند و در غیراینصورت ما تعهدی نسبت به برجام نخواهیم داشت. پیشنهادهایی که حول محورهای متوقف کردن آزمایش‌های موشکی، خارج شدن و دست کشیدن از فعالیت‌های منطقه‌یی و حقوق بشر بود.
در این میان پذیرفتن شرط خارج شدن از منطقه برای ما با توجه به هزینه‌هایی که برای برجام پرداخت کرده‌ایم، سخت خواهد بود. در واقع دیپلوماسی بسیار پنهانی آمریکا با مقامات اروپایی یعنی انگلیس، فرانسه و آلمان و سفر رکس تیلرسون به اروپا و همچنین سفر برخی مقامات اروپایی به آمریکا برجام را وارد دوران جدیدی کرد که با شک و تردید باید به آن نگریست. اتحادیه اروپا برخلاف گذشته که با صمیمت و صداقت از برجام در برابر آمریکا حمایت می‌کرد اکنون دیگر در مورد برجام پافشاری نمی‌کند. سفر حساس وزیر خارجه انگلیس که چندی پیش به ایران انجام شد و دست خالی برگشت مزید بر علت دوری اتحادیه اروپا از ما و به همان نسبت نزدیکی به مواضع آمریکاست.
معاون رئیس‌جمهور آمریکا هم در آخرین اظهارنظر خود از این‌که طی دو ماه آینده هیچ تعهدی نسبت به برجام نخواهند داشت، پرده برداشت. وضعیت شکننده‌ای که بین ایران، اتحادیه اروپا و آمریکا وجود دارد برجام را به سرنوشت مبهمی دچار کرده است. بارها به این‌که اتحادیه اروپا را از دست ندهیم، توصیه داشته‌ام که چنان‌چه اتحادیه اروپا را از دست دهیم هم برجام را از دست خواهیم داد و هم تحریم‌ها بازخواهد گشت.
تحریم‌های سازمان ملل، کنگره آمریکا، کاخ سفید و اتحادیه اروپا که طی آن دیگر قادر به صادر کردن آسان نفت نخواهیم بود و سیستم‌های بانکی از این‌که هست، بسته‌تر خواهد شد
تمام تلاش‌هایی که برای برداشته شدن تحریم‌ها شد، بی‌ثمر می‌شود.
نتانیاهو هم به آمریکا سفر می‌کند که این هم حاوی پیام‌های جدیدی برای ما خواهد بود. مثلث شوم عربستان، اسراییل و آمریکا ما را در لحظه بسیار حساسی قرار داده که دقت بالای مسئولان را می‌طلبد. در واقع با دیوانه شمشیر به دستی روبه‌رو هستیم که با حرف نمی‌توانیم او را مهار کنیم. روسیه و چین هم قدرت چانه‌زنی چندانی در این میان ندارند و بیشتر حالت خنثی دارند چون کشورهای تاثیرگذاری در این توافقنامه نبوده‌اند. در واقع فقط چهار کشور آلمان، فرانسه، انگلیس و آمریکا هستند که اساس برجام را نگه داشته‌اند...روسیه و چین توانایی احیای اقتصاد ما را ندارند و تنها اتحادیه اروپاست که می‌تواند در کشور ما سرمایه‌گذاری کند.

در روزنامه‌های باند ولی‌فقیه ارتجاع، ضمن حمایت از ادامه جنایتهای رژیم در سوریه به شکاف درون نظام اذعان شده و به همسویی باند رقیب با «جریان برانداز خارج کشور» حمله شده است:
وطن امروز: وطن امروز:‌سرمقاله: اهمیت راهبردی پاکسازی غوطه‌شرقی
سازمان رزم تروریسم تکفیری برای منطقه غوطه به‌دلیل اشراف بر پایتخت این کشور  اهمیت ویژه‌یی قائل است. در هر منطقه‌یی از سوریه که ارتش و نیروهای مقاومت با اجرای عملیاتی دستاورد قابل‌توجهی داشته‌اند یا پیشروی آنها ادامه دارد، تروریستها با استفاده از اهرم غوطه به‌دنبال ایجاد شوک در اقدامات ارتش و مقاومت برمی‌آیند. این
یکی از مهم‌ترین اهداف ایجاد این بحران در منطقه غرب آسیا تغییر غیرقانونی نظام قانونی سوریه و ضربات غیرقابل جبران به مقاومت بوده است.
اما در اینجا چند سؤال درباره برخی موضع‌گیریها از سوی برخی سیاسیون در داخل ایران مطرح است که غیرعادی به نظر می‌آید.
این‌که گفته شده عملیات در غوطه باعث نقض حقوق بشر در این منطقه و کشته شدن غیرنظامیان شده است جای بسی تأمل دارد. آن دسته از سیاسیونی که این قبیل اظهارنظرها را به شکل علنی دنبال می‌کنند، یا از وضعیت منطقه غوطه بی‌خبرند یا این‌که این اقدامات هدفمند و با سیاستی خاص دنبال می‌شود... چگونه می‌شود برخی سیاسیون داخل همان مواضعی را اتخاذ کنند که شبکه برانداز در خارج از ایران و دولتهای حامی تروریسم در سوریه اتخاذ می‌کنند؟


  مطالب مارا درتو ئیتر بنام @ bahareazady ووبلاک انجمن نجات ایران   دنبال کنید

British Lawmakers Urge Support for Iranian Women's Quest for Freedom


 
 
 

British Lawmakers Urge Support for Iranian Women's Quest for Freedom




The British Committee for Iran Freedom (BCFIF) issued the below press release following its conference in the parliament today in an early start to the celebration of International Women's Day:

UK must use its voice in the UN to support Iranian people’s democratic aspirations and the struggle of women for freedom

On the eve of International Women’s Day, cross-party members from both Houses of Parliament attended a conference titled “Iran Uprising: Women the Leading Force for Change” on Tuesday, 27 February 2018.
Prominent British women’s rights activists, academics and representatives of different Anglo-Iranian Associations joined mPs.
Panellists called on the Government to work with allies at the UN and the EU to put pressure on the Iranian regime, including punitive measures, to immediately release all political prisoners, in particular female activists, Maryam Akbari Monfared, Atena Daemi and Golrokh Ebrahimi Iraee and thousands of protesters who have been detained since nationwide protests began on 28 December.
Speakers also criticised the participation of Iran’s justice minister, Ali-reza Avaee, at the UN Human Rights Council session in Geneva today. He is one of the perpetrators of the 1988 massacre in Iran and sanctioned by the EU and UK since 2011 for serious human rights violations.
In her opening remarks, Rt Hon Theresa Villiers MP, said, “Our purpose this morning is to come together to express our solidarity and support for the brave women of Iran who are challenging the oppressive theocratic regime in their country.”
“In Iran, the women who have risen up against the mullahs have a role model in the leader of the Iranian opposition, Mrs Maryam Rajavi”, the former Secretary of State for Northern Ireland, who co-chaired the conference, added.
In a video message, the President-elect of the National Council of Resistance of Iran (NCRI), Mrs Maryam Rajavi, said, “… Women and young people are brutally oppressed. According to the Iranian regime’s officials, at least 2,000 women are arrested in the streets every day for not observing the compulsory veiling. Over 80 women have been executed under Hassan Rouhani as president. This is the person wearing the mask of moderation.”
“Despite all this, Iranian women and youths have been able to expand the uprising to 142 cities. They have a fundamental role in expanding the protests and strikes. The situation in Iran is turning against the mullahs”, she added.
“They want a republic based on separation of religion and state. They seek establishment of freedom and democracy and women’s equality … I would like to urge members of the British houses of Parliament to support these demands”, reiterating the Iranian people's desire for democratic change.
Baroness Lister of Burtersett CBE, said, “I endorse today’s recommendations urging the Government to use its voice in the UN to support the democratic aspirations and the struggle of Iranian women and men as well as Maryam Rajavi’s 10-point plan, grounded in the principals of human rights.”
“Throughout the last 39 years 120.000 from the main Iranian opposition movement were executed by the Iranian regime. 30 % of those were women … We stand behind the women who have risen up to liberate the whole [Iranian] nation”, Baroness Harris of Richmond DL, stressed.
Dr Jocelynne A. Scutt is a Barrister and Human Rights Lawyer and Cambridgeshire County Councillor, added, “Women in Iran did not benefit from the game of so-called reformists versus hard-liners. Regime change is the right of Iranian woman and the only way to achieve freedom and equality. I echo those words of Maryam Rajavi who is fighting this struggle so strongly and leading the NCRI and the national effort to gain democracy for Iran.”
In her remarks, Kirsty Brimelow QC, chairwoman of Bar Human Rights Committee of England and Wales, who co-chaired the conference, highlighted the ongoing torture in the regime’s prisons and the 1988 massacre of 30.000 political prisoners in Iran among them young girls and pregnant women.
“The international community needs to do more in finding teeth. 30 years and there has been no accountability for those who were identified, who ordered, executed or took part in some way in the massacre of 1988, which was the biggest crime in the Islamic Republic, according to the late Ayatollah Montazeri. We must move forward to obtain justice not only for the women but also for those victim of that massacre”, Kirsty Brimelow QC added.
Other participants and speakers include: Baroness Masham of Ilton DL; Rt Hon Lord Dholakia OBE DL; Anna McMorrin MP; Margaret Owen OBE, Director WPD and Human Rights Lawyer; Dr Ayla Gol, Director of Graduate Studies International Politics at Aberystwyth University; Ahlam Akram, founder and director of the British Arab Supporting Universal Women’s Rights; and Malcolm Fowler, former member of the Human Rights Committee of the Law Society of England and Wales.
British Committee for Iran Freedom
27 February 2018


  مطالب مارا درتو ئیتر بنام @ bahareazady ووبلاک انجمن نجات ایران   دنبال کنید